De Niro, Pacino, Scorsese! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      De Niro, Pacino, Scorsese!

De Niro, Pacino, Scorsese!

Martin Scorsese bi opet mogao režirati gangsterski film s De Nirom i Pescijem, a pridružit će im i 'kum' Al Pacino!

s.p. 07.03.2011 0 komentara

De Niro, Pacino, Scorsese!

Robert De Niro je potvrdio da bi ponovno trebao glumiti u filmu Martina Scorsesea, a društvo bi mu trebali praviti Al Pacino i Joe Pesci! Naravno, opet je riječ o filmu o mafijašima, a priča se temelji na stvarnim događajima.

Film s radnim naslovom 'Irac' ('The Irishman') je adaptacija knjige Charlesa Brandta 'I Heard You Paint Houses' koja se bavi slavnim slučajem nestanka sindikalnog lidera i mafijaša Jimmyja Hoffe. De Niro bi trebao glumiti Franka Sheerana zvanog 'Irac' koji je u Drugog svjetskog rata naučio ubijati, a zatim je počeo raditi kao plaćeni ubojica zloglasnog mafijaškog bossa Russella Bufalina.

U knjizi po kojoj se snima film Sheeran je priznao da je prema narudžbi Bufalina ubio svog prijatelja Hoffu. Naslov knjige je citat prve rečenice koju je Hoffa uputio Sheeranu - 'Čujem da bojiš kuće'. 'Bojanje kuće' je u mafijaškom žargonu izraz za bojanje zidova krvlju tj. ubijanje, a De Niro će nam sigurno dobro pokazati kako se to radi.

Nagađamo da će mafijaškog kuma glumiti Pacino, a zdepastog i prgavog Hoffu će očito glumiti Pesci. Scorsese je već režirao dosta sličnih genijalnih filmova, pa jedva čekamo da se ostvari i ovaj projekt.

Komentari

Nema komentara.