Johnny Depp u koži dr. Seussa - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Johnny Depp u koži dr. Seussa

Johnny Depp u koži dr. Seussa

Svestrani glumac radi na biografiji slavnog dječjeg pisca i ilustratora koji nije imao djece, ali ih je znao odlično zabavljati!

s.p. 07.10.2011 0 komentara

Johnny Depp u koži dr. Seussa

Izgleda da će Johnny Depp producirati, a vjerojatno i glumiti glavnu ulogu u filmu o životu popularnog dječjeg pisca i ilustratora dr. Seussa. Theodor Seuss Geisel rođen je 1904., živio je 87 godina i najpoznatiji je po knjigama 'Horton', 'Mačak: ne diraj mu šešir' i 'Kako je Grinch ukrao Božić', a sva ta djela dobila su i filmske ekranizacije.


Trailer za 'Kako je Grinch ukrao Božić', ekranizaciju Seussovog popularnog djela.

U mladosti je radio kao karikaturist i crtač u reklamnoj industriji, a 1950-ih je izdao svoja najslavnija djela koja se i danas prodaju u stotinama tisuća primjeraka. Zanimljivo je da ovaj popularni autor dječjih knjiga nikad nije imao djece, što je komentirao izjavom: 'Vi ih imate, ja ih zabavljam'.

Universal Pictures zadužen je za distribuciju filma, a pisac scenarija je Keith Bunin koji je napisao nekoliko epizoda hvaljene serije 'In Treatment'. Još nije poznato kada će početi snimanje, a zasad se zna samo to da je u planu igrani film koji će možda sadržavati i animirane dijelove.

Komentari

Nema komentara.