Ljubav Natalie Portman i Johnnyja Deppa - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ljubav Natalie Portman i Johnnyja Deppa

Ljubav Natalie Portman i Johnnyja Deppa

Paul McCartney je napisao predivnu pjesmu za svoju novu ženu, a režirao je i spot u kojem bez riječi svoju ljubav pokazuju Natalie Portman i Johnny Depp!

s.p. 16.04.2012 0 komentara

Ljubav Natalie Portman i Johnnyja Deppa

Paul McCartney nije samo glazbenik, već se okušao i kao redatelj spota za svoju pjesmu 'My Valentine'. Spot ima 3 verzije - u jednoj glumi Natalie Portman, u drugoj se pojavljuje Johnny Depp, a u trećoj verziji možemo vidjeti oboje glumaca.


'My Valentine', verzija s Natalie Portman i Johnnyjem Deppom.

Ideja spota je prilično jednostavna - snimljen je u crno-bijeloj tehnici i prikazuje glumce koji gestama i jezikom znakova ilustriraju riječi pjesme. U spotu možete vidjeti i Johnnyja Deppa kako prebire po gitari, a u pjesmi gitaru svira nitko drugi nego Eric Clapton.


'My Valentine', verzija s Johnnyjem Deppom.

McCartneyju je u snimanju spota pomogao snimatelj Wally Pfister ('Vitez tame', 'Početak'), a na dizajnu spota radila je McCartneyjeva kći Stella. Inače, iza pjesme 'My Valentine' stoji prava romantična priča.


'My Valentine', verzija s Natalie Portman.

McCartney ju je napisao za svoju novu ljubav, Nancy Shevell, a kada se par vjenčao 9. listopada 2011., to je bila prva pjesma uz koju su zaplesali na vjenačanju. Pjesma 'My Valentine' je upravo izišla na McCartneyjevom albumu 'Kisses on the Bottom', a romantični spot s Natalie Portman i Johnnyjem Deppom bit će joj najbolja reklama.

Komentari

Nema komentara.