Groznica! Opet! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Groznica! Opet!

Groznica! Opet!

Nick Hornbyjeva knjiga 'Fever Pitch' poslužiti će kao predložak za još jednu hollywoodsku laganicu s Drew Barrymore i Jimmy Fallonom u glavnim ulogama.

09.07.2004 0 komentara

Groznica! Opet!

Glavni nosioci 'Fever Pitcha' biti će Drew Barrymore, američka slatkica, i Jimmy Fallon, mladac koji svojim humorom uveseljava u Saturday Night Liveu i ostvaruje se u sporednim filmskim ulogama.

Hornbyjeva knjiga je autobiografska i bavi se njegovom ovisnošću o nogometu, posebno o britanskom nogometnom timu 'Arsenal'. U amerikaniziranoj filmskoj verziji, radnja će se umjesto oko nogometa, vrtjeti oko baseballa, točnije Boston Red Soxa.

Scenarij je vulgaris, ljubavna priča u sredini i opet i nanovo luzerski baseball tim. Ben iz Bostona susreće Lindsay, ljubav se rađa i kulminira kada ona otkrije da njen najdraži postaje apsolutno nemoguć kada omiljeni Boston Soxi gube. Da, da, štancanje ovakvog scenarija i dalje je u modi. Samo ćemo ovlaš spomenuti da je već napravljen jedan film po ovom književnom predlošku 1997. na britanskom tlu.

Ono što bi moglo spasiti ovaj uradak (hm, hm) je redateljsko bratski par Bobby i Peter Farrelly. No kada smo pročitali da to misle skinuti s dnevnog reda što je brže moguće da bi se posvetili svom najavljenom projektu 'The Three Stooges'... aj, ajaj...

Komentari

Nema komentara.