Drew dobila zvjezdicu - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Drew dobila zvjezdicu

Drew dobila zvjezdicu

Tisuće turista koji prolaze holivudskim Bulevardom slavnih od jučer mogu nagaziti i na zvijezdu mlađahne glumice i producentice Drew Barrymore.

04.02.2004 0 komentara

Drew dobila zvjezdicu

Presretna glumica  'Charlijevih anđela' postala je ponosna vlasnica zvijezde na čuvenom Walk of Fame. Za nju je to ostvarnje djetinjih snova jer je od malih nogu u svijetu showbiza i filma. Prvu veliku ulogu ostvarila je u Spielbergovom 'E.T.'-u sad već davne 1982.godine.

Ceremonija otkrivanja zvijezde upriličena je povodom američke promocije Drewinog zadnjeg filma '50 First Dates', romantične komedije u kojoj ona boluje od kronične amnezije. Filmski partner joj je komičar Adam Sandler. Glumica nije skrivala svoje oduševljenje zbog ovog, za nju vrlo važnog, priznanja i nije mogla povjerovati da se njezina zvijezda nalazi upravo na pločniku ispred poznatog holivudskog Chinese Theatrea.

Ona je peti član filmske obitelji Barrymore sa zvijezdom na Walk of Fame i upravo zbog toga je vrlo ponosna. Na Walk of Fame svoje sjajne zvijezde imaju njen otac John D. Barrymore, djed John Barrymore i njegovi brat i sestra Lionel i Ethel Barrymore.

Komentari

Nema komentara.