Zvjezdane staze u tami - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zvjezdane staze u tami

Zvjezdane staze u tami

Novi trailer za 'U tami: Zvjezdane staze' ostavio je gledatelje u mraku neznanja - ima li scena koje smo već vidjeli u prijašnjim 'Zvjezdanim stazama'?

s.p. 06.12.2012 0 komentara

Zvjezdane staze u tami

U javnost su izišli poster i trailer za novi nastavak 'Star Treka' nazvan 'U tami: Zvjezdane staze'. Kao što sam naslov govori, riječ je o mračnoj verziji 'Zvjezdanih staza' u kojoj se junaci suočavaju sa strašnim protivnikom. Radnja filma prati posadu Enterprisea koja je pozvana da se vrati kući, no onda otkrije da je njihovu flotu uništila sila unutar vlastitih redova, ostavivši naš svijet u kriznom stanju.


'U tami: Zvjezdane staze', trailer.

Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk vodi lov u ratnu zonu kako bi zarobio čovjeka koji je odgovoran za masovno uništenje. U epskoj borbi na život i smrt ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala: njegove posade.

Redatelj i koproducent filma je J.J. Abrams, a scenaristi su Roberto Orci, Alex Kurtzman i Damon Lindelof - trio koji se 'proslavio' loše ocjenjenim SF-om 'Kauboji i izvanzemaljci'. U glavnim ulogama su Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Simon Pegg te Benedict Cumberbatch koji tumači glavnog negativca, a navodno je riječ o Khanu koji se pojavio u 'Zvjezdanim stazama 2: Khanovom bijesu' iz 1982.


'U tami: Zvjezdane staze', japanska verzija trailera.

Japanski trailer za 'U tami: Zvjezdane staze' sadrži i jednu scenu više nego američki trailer, a izgleda da je riječ o rimejku scene žrtvovanja koja se pojavila u 'ZS 2: Khanovom bijesu'. O čemu je zapravo riječ vidjet će sami gledatelji koji će od 16. svibnja 2013. moći pogledati film i u našim kinima.

Komentari

Nema komentara.