Bond i Star Trek traže redatelja - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bond i Star Trek traže redatelja

Bond i Star Trek traže redatelja

Na holivudskoj burzi rada traže se redatelji sljedećih nastavaka Jamesa Bonda i 'Zvjezdanih staza'.

s.p. 12.03.2013 0 komentara

Bond i Star Trek traže redatelja

Ovog svibnja u kinima će se pojaviti 'U tami: Zvjezdane staze', a već se najavljuje sljedeći, treći dio popularnog serijala u novom ruhu. Producent Bryan Burk najavio je da se 2016. slavi 50. godišnjica serijala, pa vjerojatno te godine možemo očekivati i nove 'Zvjezdane staze'.

Problem je u tome da je redatelj zadnja dva nastavka popularni J.J. Abrams koji u svom rasporedu već ima rezerviran zaista veliki SF projekt - režiju 'Zvjezdanih ratova - ep. 7'! Abrams je potvrdio da će sudjelovati u radu na 'Zvjezdanim stazama 3', i to barem kao producent, no vjerojatno će studio morati angažirati novog redatelja jer će Abrams biti jako zauzet.


'Skyfall', trailer.

A novog redatelja će sigurno morati potražiti producenti serijala o Jamesu Bondu Michael G. Wilson i Barbara Broccoli. Posljednji Bond zvani 'Skyfall' postigao je veliki kritičarski i komercijalni uspjeh, no njegov redatelj Sam Mendes izjavio je da neće režirati sljedećeg Bonda.

Izjavio je da se želi fokusirati na ostale stvari koje radi, no ostavio je otvorenom mogućnost da se u budućnosti vrati i režira još jedan film o agentu 007.

Komentari

Nema komentara.