Uzbuđeni Almodovar! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Uzbuđeni Almodovar!

Uzbuđeni Almodovar!

Stigao je trailer za novu, šarenu Almodovarovu komediju. Što reći nego - tako smo uzbuđeni!

s.p. 19.12.2012 0 komentara

Uzbuđeni Almodovar!

Nakon mračnog trilera 'Koža u kojoj živim', Pedro Almodovar se vratio snimanju otkačenih, stiliziranih komedija s kojima se proslavio 80-ih godina. Njegov novi film zove se 'Los amantes pasajeros', što bi moglo prevesti kao 'Ljubavnici putnici', no u engleskom govornom području film igra pod naslovom 'I'm So Excited' ('Tako sam uzbuđen'), što je i naslov hita Pointer Sisters na kojeg plešu jako veseli (ili jako gay!) stjuardi.


'Los amantes pasajeros' ('I'm So Excited'), trailer.

Kao što se može vidjeti iz teasera koji je nedavno izišao, riječ je o još jednoj Almodovarovoj komediji punoj žena, a zanimljivo je da se cijela radnja filma odvija na jednom letu za Meksiko. U filmu nastupaju Javier Camara, Cecilia Roth, Lola Duenas, Raul Arevalo, Carlos Areces, Antonio de la Torre, Hugo Silva, Miguel Angel Silvestre i Blanca Suarez, a u cameo ulogama se pojavljuju Antonio Banderas, Penelope Cruz, Carmen Machi i Paz Vega.

Scenarist i redatelj filma je Pedro Almodovar, a njegov brat Agustin je producent. Španjolska premijera filma najavljuje se baš na Dan žena - 8.3.2013.

Komentari

Nema komentara.