Stižu novi 'Star Wars' filmovi! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stižu novi 'Star Wars' filmovi!

Stižu novi 'Star Wars' filmovi!

Osim snimanja još jedne trilogije 'Ratova zvijezda', Disney planira snimiti i filmove u kojima će junaci biti Han Solo i Boba Fett!

s.p. 07.02.2013 0 komentara

Stižu novi 'Star Wars' filmovi!

Studio Disney je potvrdio glasine da planira snimiti nekoliko 'spin-off' filmova vezanih uz likove iz 'Ratova zvijezda'. Prvo se pojavio trač da će se snimati film o simpatičnom Yodi, no zasad su u planu samo filmovi u kojima će glavni junaci biti Han Solo i Boba Fett.

Na scenarijima za te filmove rade Simon Kinberg ('X-Men: Posljednja fronta') i Lawrence Kasdan koji je napravio scenarije za dva filma iz Originalne trilogije Star Warsa: 'Imperij uzvraća udarac' i 'Povratak Jedija'.


'Ratovi zvijezda 4: Nova nada', trailer.

Radnja filma o Hanu Solu trebala bi se odvijati između radnje 'Ratova zvijezda 3: Osvete Sitha' i 'Ratova zvijezda 4: Nove nade', a Boba Fett će se pojaviti u filmu čija radnja se odvija za vrijeme događaja iz Originalne trilogije.

Disney je već prije objavio da namjerava snimiti još 3 nastavka 'Ratova zvijezda', a novi redatelj serijala je J.J. Abrams. Još se ne zna hoće li se u novim filmovima pojaviti i novi glumci u ulogama dobro poznatih likova, no zasad je sigurno samo to da na izradi filmova više neće sudjelovati majstor šminke Stuart Freeborn.

Freeborn je bio jedan od kreatora likova Yode i Chewbacce te je sudjelovao u snimanju sva 3 filma Originalne trilogije, a upravo je objavljeno da je preminuo s 98 godina života. Njegovo djelo nastavljaju 'neki novi klinci' te ćemo za koju godinu vidjeti kako će izgledati novi 'Star Warsi'.

Komentari

Nema komentara.