Ethan i Julie prije ponoći - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ethan i Julie prije ponoći

Ethan i Julie prije ponoći

Ethan Hawke i Julie Delpy su prije svitanja flertali, prije sumraka su se prisjećali, a prije ponoći su - u braku i s dvoje djece!

s.p. 02.04.2013 1 komentara

Ethan i Julie prije ponoći

Izišao je trailer za dugoočekivanu nezavisnu romantičnu dramu 'Before Midnight' ('Prije ponoći'). Riječ je o nastavku kultnih filmova 'Prije svitanja' i 'Prije sumraka' u kojima su Ethan Hawke i Julie Delpy glumili Jessea i Celine koji se u prvom filmu upoznaju i druže, a u drugom filmu nakon devet proteklih godina razmišljaju što bi bilo da su ostvarili vezu.


'Before Midnight', trailer.

Radnja filma 'Before Midnight' odvija se devet godina nakon filma 'Prije sumraka', a Jesse i Celine su konačno zajedno, žive kao par i imaju dvoje djece - male blizanke. Jesse i dalje ganja uspjeh kao romanopisac i pokušava održati vezu sa sinom iz prošlog braka, a Celine je u poslovnoj dilemi i razmatra posao u vladi.

Kao i u prijašnjim filmovima, Richard Linklater je redatelj i koscenarist, a Julie Delpy i Ethan Hawke su, kao i u 'Prije sumraka', opet koscenaristi koji se bave sudbinom svojih likova. Dok su se u prethodnim filmovima Celine i Jesse uglavnom bavili romantičnim razmišljanjima, sada su već u zrelim godinama pa su im glavne brige vjerojatno - brak, djeca, posao...

Komentari
irena 24.05.2013

Kada dolazi film u hrvatska kina? Prva 2 nastavka su odlična!