Svježi traileri iz američke zdjele - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Svježi traileri iz američke zdjele

Svježi traileri iz američke zdjele

Tijekom jučerašnjeg prijenosa Super Bowla, prikazani su najnoviji traileri za nadolazeće spektakle - pogledajte ih i saznajte kada stižu u naša kina!

s.p. 04.02.2013 0 komentara

Svježi traileri iz američke zdjele

Finale američkog nogometa iliti Super Bowl će se ove godine pamtiti po iznenadnom nestanku struje, no na sreću svih gledatelja - nije se pojavio Bane iz 'Viteza tame: Povratka' i napravio pokolj. Umjesto toga moglo se uživati u utakmici i senzacionalnom nastupu Beyonce, a TV gledatelji su mogli vidjeti i nove verzije trailera budućih filmskih hitova:

1.'Iron Man 3', trailer.

Spektakularni film o oklopljenom superjunaku nudi puno akcije, što se vidi u ovom traileru. 'Željeznog čovjeka' napada moćni Mandarin, a kako to izgleda moći ćete vidjeti 25.4. u našim kinima.

2. 'U tami: Zvjezdane staze', trailer.

Novi spektakl J.J.Abramsa prikazuje uništenje legendarne Zvjezdane flote, nakon čega kapetan Kirk kreće u osvetu. 16.05. ovaj film ćete moći vidjeti i u našem IMAX kinu.

3. 'The Lone Ranger', trailer.

U ovom akcijskom vesternu Johnny Depp je samo pomoćnik naslovnog junaka, no s obzirom da je redatelj Gore Verbinski, Depp će vjerojatno i u ovom filmu biti glavna zvijezda, baš kao i u ulozi Jacka Sparrowa u 'Piratima s Kariba'. Domaća premijera: 04.07.

4. 'World War Z', trailer.

Još jedna spektakularna priča o zombijima koji u ovoj verziji ne hodaju sporo nego trče i brzo osvajaju svijet. 20.06. zombiji osvajaju i naša kina.

5. 'Brzi i žestoki 6', trailer.

Šesti dio trkačkog serijala nudi nove aute i stare zvijezde kao što su Vin Diesel, Paul Walker i Dwayne Johnson, a prate ih lijepe Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Elsa Pataky i Gina Carano. U naša kina film će dojuriti 23.05.

6. 'Carstvo velikog Oza', trailer.

I ovaj čarobni, raskošni film o doživljajima čarobnjaka iz Oza moći će se vidjeti u IMAX-u i u 3D-u, i to vrlo brzo - u hrvatskim multipleksima film će igrati već 7.3.!

Komentari

Nema komentara.