Bog oprašta, ali ne i Ryan Gosling - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bog oprašta, ali ne i Ryan Gosling

Bog oprašta, ali ne i Ryan Gosling

Ryan Gosling opet glumi opakog tipa u filmu Nicolasa Windinga Refna i poručuje - ako mu ubijete brata, doći će do rata!

s.p. 06.04.2013 2 komentara

Bog oprašta, ali ne i Ryan Gosling

Nakon genijalne 'Vožnje' ('Drive'), redatelj Nicolas Winding Refn i glumac Ryan Gosling ponovno su snimili stilizirani i nasilni triler - film 'Only God Forgives'. U traileru koji je nedavno izišao možemo vidjeti da Gosling opet glumi šutljivog i opasnog tipa, a soundtrack Cliffa Martineza je ovaj put pod azijskim utjecajem jer je radnja smještena u Bangkok.


'Only God Forgives', trailer.
 
Glavni junak je Julian (Ryan Gosling) koji u Bangkoku vodi klub tajlandskog boksa, i to kao paravan za obiteljski posao švercanja droge. Kada mu ubiju brata, u grad dolazi njegova majka Jenna (Kristen Scott Thomas) s kojoj baš i nije u najboljim odnosima, no ona svejedno od njega traži da osveti brata. Julian nakon istrage saznaje da iza ubojstva stoji bivši policajac Chang kojeg zovu Anđeo osvete, te kreće u završni obračun...

Zanimljivo je da je Ryan Gosling opisao scenarij kao 'najčudniju stvar koju je ikad pročitao', pa jedva čekamo vidjeti film. Američka premijera najavljena je za 19.07., a još ne znamo hoće li film igrati i u našim kinima.

Komentari
anonymous 23.05.2013

za nicholasa smatram da je jedan od najboljih reditelja današnjice i ovaj film ce zaista pokazati njegovu genijalnost

mr blond 15.04.2013

Sa velikom nestrpljivošću iščekujem Only God Forgives budući da sam veliki obožavatelj sada već uhodanog glumačko-redateljskog para Winding Refn-Gosling te se nadam da će film biti jednako dobar kao prvijenac spomenutog dvojca i jednog mi od najdražih filmova,Drive.