Scarlett Johansson u Vukovaru - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Scarlett Johansson u Vukovaru

Scarlett Johansson u Vukovaru

8. VFF nudi 'Under The Skin', hvaljeni SF kojeg uspoređuju s djelima Davida Lyncha i Gaspara Noea, a publiku će najviše zanimati - gole scene Scarlett Johansson!

s.p. 18.07.2014 0 komentara

Scarlett Johansson u Vukovaru

Britanski film 'Under The Skin' ('Ispod kože'), snimljen prema bestseleru Michela Fabera, prikazat će se premijerno u Hrvatskoj na 8. Vukovar Film Festivalu (25.-30.08.2014.). Kritike 'tepaju' ovom filmu da je 'vrlo čudan, vrlo zastrašujuć i vrlo erotičan', što ne čudi s obzirom na glavnu glumicu - seksi Scarlett Johansson u ulozi erotične vanzemaljke. Scene iz ovog filma u kojima se Scarlett Johansson pojavljuje gola već su postale hit na internetu i u tabloidima.


'Ispod kože' ('Under The Skin'), trailer.

Johansson je u filmu vanzemaljka u obličju ljepotice koju šalju da skuplja muškarce kao plijen, te jezdi ulicama Glasgowa u bijelom kombiju, vrebajući muškarce koji joj postaju žrtvama. Kritičar Guardiana Peter Bradshaw ocijenio je film riječima: 'Vizualno impresivno i duboko uznemirujuće', a zaključio je i da je ovo djelo Jonathana Glazera ('Rođenje') pod utjecajem velikana kao što su David Lynch, Gaspar Noe i Nicolas Roeg.

Komentari

Nema komentara.