Scenaristička radionica na Dunavu - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Scenaristička radionica na Dunavu

Scenaristička radionica na Dunavu

Ako želite razvijati svoj scenarij za kratki ili dugi film, Vukovar Film Festival nudi vam radionicu s besplatnim smještajem u Vukovaru!

s.p. 15.07.2014 0 komentara

Scenaristička radionica na Dunavu

DUNAVSKA SCENARISTIČKA RADIONICA

8. VUKOVAR FILM FESTIVAL/FESTIVAL PODUNAVSKIH ZEMALJA tradicionalno poziva scenariste da se prijave za sudjelovanje u rezidencijalnom programu. Rezidencija je dio popratnog programa VFF-a posvećena razvoju scenarija i umrežavanju. Radite li na kratkometražnom ili dugometražnom scenariju - dobro ste došli napraviti idući korak u razvoju filmske ili TV priče tijekom šestodnevnog rezidencijalnog programa od 25. do 30. kolovoza 2014. u Vukovaru.

PRISTUP I CILJEVI
Pristup je otvoren i fleksibilan, s naglaskom na individualni rad u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi. Svrha programa je omogućiti scenaristima neometan i fokusiran rad na scenariju, prema potrebi uz podršku moderatorice rezidencije, scenaristice Irene Krčelić, te kolega prisutnih na Vukovar film festivalu.

KOME JE REZIDENCIJA NAMIJENJENA
Scenaristima koji razvijaju kratkometražni ili dugometražni scenarij s kojim namjeravaju aplicirati na domaće i/ili međunarodne natječaje i sustave potpora za razvoj scenarija.

ROK I PRIJAVE
Od pristiglih prijava bit će odabrano ukupno petero sudionika, u nastojanju da se formira grupa sa što različitijim senzibilitetima. Prijava se šalje na e-mail adresu: press@vukovarfilmfestival.com do 3. kolovoza 2014. i treba sadržavati:
- kratak životopis s osobnim podacima (do 1 stranice)
- sinopsis (do 1 stranice)
- treatment (do 7 stranica) ili scenarij

Radionica je besplatna za sve polaznike. Vukovar Film Festival polaznicima pokriva još i smještaj s doručkom. Rezultati natječaja bit će objavljeni početkom kolovoza 2014.

Komentari

Nema komentara.