Ruke u vis - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ruke u vis

Ruke u vis

Neodlučan Ritchie nakon raznih varijanti, odlučio je igrati na sigurno. Vraća se svom starom, prepoznatljivom stilu. I humoru.

m.n. 13.10.2004 0 komentara

Ruke u vis

Nakon katastrofe sa Swept Away (2002), Guy Ritchie se opet vraća gangsterskom miljeu. Njegov novi, stari film je 'Revolver', akcijska drama najavljena u već prepoznatljivom stilu. Novi stari jer je Ritchie malo radio na njemu, pa odustao, pa mu opet vratio. Malo je neodlučan. Već je prošle godine imao nekih teškoća s producentima zbog čestog spominjanja kabale u scenariju. Agenti su mu savjetovali da prepravi scenarij i da ne gura svima kabalu pod nos. Nakon mnogih natezanja, ipak je pristao, ali je kasnije ipak otpustio agenta s uvjerenjem da mora biti vjeran kabali.

Neki su čak za sve nevolje krivili ženicu mu Madonnu i njezin novi vjerski fanatizam.  Snimanje filma bilo je upitno i kada je prošle godine napustio projekat da bi režirao 'Six Shooter', projekt Columbia Pictures-a. To je, čini se, loše ispalo, pa se Ritchie opet predomislio.

Po filmskim forumima se priča da zbog odanosti jednom žanru Ritchie vjerojatno neće nikad biti veliki redatelj, ali da je najbolje da ostane vjeran svojim mafijašima. Sve je jasno čim čujete imena likova – Caddy, Francuz Paul, Debeli Dan, Howard Indijanac. Radnja se ovog puta odmiče od londonskog podzemlja u kičasti Vegas. Mafijaši koji se kockaju ili kockari koji se ubijaju. Logično. U filmu će glumiti Ray Liotta i Jason Statham. Richie i ovaj put igra na sigurno.

Komentari

Nema komentara.