Kraljevski traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kraljevski traileri

Kraljevski traileri

Ritchie spremio film o carevima podzemlja, Stone ismijava glavnu familiju SAD-a, Britanci snimaju propalu aristokraciju – a neće vladara Sherwooda.

s.p. 29.07.2008 0 komentara

Kraljevski traileri

Jeste li spremni za rock'n'roll(u)? Izgleda da se Guy Ritchie opet vratio u staru formu, a ne znamo da li je pomoglo to što navodno nije više tako dobar s Madonnom. Nakon kraha s 'Revolverom' i lošeg filma kojeg je snimio sa svojom ženicom, vraća se stilu koji ga je proslavio u 'Lopovima, ubojicama i dvije nabijene puške''RocknRolla' je još jedna njegova priča o britanskom podzemlju, u kojoj se opet miješaju ruski i škotski naglasci u krvavom i morbidno duhovitom filmu. Zanimljivo je da u ovom filmu jednog od mafijaša glumi Tom Wilkinson, fatalnu ženu Thandie Newton, a glavna faca u filmu je - Gerard Butler. Film možete očekivati početkom rujna, kada ćete definitivno vidjeti je li Ritchie zadržao stari talent.


'Rocknrolla', r: Guy Ritchie, trailer

A čini se da je i Oliver Stone opet ubojit kao u mladosti. Procurio je trailer za njegov 'W', biografiju Georgea W. Busha za koju neki spominju da će biti satira razorna poput 'Dr. Strangelovea'. U traileru vidimo kako Bush mlađi pijan pleše po stolu i razbija auto, a njegov tata ga želi prekoriti što pije i partija pa ga ozbiljno pita: 'Što misliš tko si ti - Kennedy?' A na kraju trailera ne nabrajaju se slavni glumci koji glume u filmu, nego se uz pjesmu 'What a Wonderful World' pojavljuju poznate ličnosti koje 'nastupaju' u filmu - Donald Rumsfeld, Dick Cheney, Tony Blair. E, to je pravi casting!


'W', r: Oliver Stone, trailer

A nakon priče o usponu i padu američke vladarske obitelji, evo i priče o dekadenciji one prave aristokracije - britanske. Riječ je o ekranizaciji 'Brideshead Revisiteda', romana Evelyna Waugha koji je 1981. doživio uspješnu adaptaciju kao TV serija. Iako smo i mi prenosili vijesti da će u novoj, filmskoj verziji glavne uloge imati Jude Law i Paul Bettany, na kraju su te uloge dobili Matthew Goode i Ben Whishaw, a asistirat će im pouzdana Emma Thompson.Priča filma bavi se protestantom Charlesom koji se zbližava sa Sebastianom i njegovom katoličkom obitelji kojoj se uskoro bliži propast, pa i vezi Charlesa i Sebastianove sestre Julije predstoje loši dani...


'Brideshead Revisited', r: Julian Jarrold, trailer

A dobro se ne piše ni novom filmu Ridleya Scotta o Robinu Hoodu, taj trailer nećete tako skoro gledati. U 'Nottinghamu' je trebao glumiti divlji i sexy par - Russell Crowe kao šerif od Nottinghama i Sienna Miller kao Marion. Snimanje je trebalo početi sljedeći mjesec, ali je odgođeno zbog nedorađenog scenarija, potencijalnog štrajka glumaca i - lokacija koje nisu spremne. U prijevodu: Robin Hoodova šuma u Sherwoodu neće biti dovoljno zelena ujesen. Nadamo se da neće previše odgađati snimanje, jer bi se moglo dogoditi da počne tek - kad na vrbi rodi grožđe.
 

Komentari

Nema komentara.