Šuška šuška - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Šuška šuška

Šuška šuška

Razni selebritiji prodaju karata na West Endu povećali za nevjerojatnih 200% samo u protekloj godini! Cate Blanchett prihvatila se - kazališne režije!

m.n. 15.09.2005 0 komentara

Šuška šuška

Nismo simbiozu bez vraga učili u osnovnoj školi. Ekipa sa zrncem soli extra već je skapirala poslovnu taktiku. Ili je tako u svim ostalim, nama nedostižnim zemljama koje tako hitro i očajnički moramo kopirati… Naime, Lastminute.com upravo je ovih dana objavio studiju koja zorno pokazuje: angažman zvučnih imena s velikih ekrana u londonskim kazalištima pokazao se pravim biznis-trikom. Brojke same pričaju priču: kasica na legendarnom West Endu je u posljednjih godinu dana punija za okruglih 200%!!!

Za ovakav su rasplet direktno, glavom i bradom, odgovorni Sienna Miller, Val Kilmer, David Schwimmer te Rob Lowe, milozvučnici koji su plijenili pažnju znatiželjnika, posebno nešto mlađe i urbanije populacije. 'Prema našim statistikama, čini se da je odlazak u kazalište ove sezone definitivno bio in', rekao je za BBC Mark Bower, predsjednik Lastminutea. 'Postman Allways Rings Twice' (Kilmer), 'Some Girls' (Schwimmer), 'A Few Good Men' (Lowe) te 'As You Like It' (Miller) bile su ovogodišnje bonbone, a malo holivudskog štiha u fusnoti.

Najviše je vrhnja i svjetine pobrala Sienna Miller kao Celia, posebno nakon scena i prekida s Judeom Lawom (narod se uvijek pali na prljavo rublje), iako je i za samu izvedbu pobrala sasvim solidne kritike.

Da je teatrofiliju razvila i glamurozna Cate Blanchett izvještava Guardian: Oskarovka će se po prvi put u životu pozabaviti režijom u kazalištu. Riječ je o komadu 'A Kind of Alaska' Harolda Pintera koju će, uz svog muža Andrewa Uptona koji je zadužen za režiju naslova 'Reunion' Davida Mameta, na daske postaviti za Sydney Theatre Company gdje je 1992. upisala glumu.

Ako ste raspoloženi za još detalja – na sydneyskoj je pozornici prošle godine pobrala fantastične kritike za ulogu Hedde u drami 'Hedda Gabler' (naslovna), a ista će se predstava reprizirati na newyorkškoj pozornici slijedeće godine. Probe za 'A Kind of Alaska' kreću već u listopadu kako bi sve bilo spremno za početak sezone u studenom.

Komentari

Nema komentara.