Holivudska burza rada - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Holivudska burza rada

Holivudska burza rada

NEW!!!! Woody Allen još ljubi Europu! Robin Williams novi Joker!?!, Cage u 50Cent u vrućem klinču! Will Smith u Maroku! Brangelina u Oceanovih 13! NEW!!!

p.h. 12.04.2006 0 komentara

Holivudska burza rada

Ako svoje vrijeme bezobzirno trošite na traženje Woddy Allena po satelitskim snimkama Europe, smjesta prestanite s tim i poradite na sebi. On je trenutno je u Parizu gdje snima film po vlastitom scenariju. Naslov novog projekta je još nepoznat, a kao i uvijek, detalje oko radnje i likova slavni redatelj čuva kao zmija noge. Šuška se da se priča vrti oko mladog američkog trojca u francuskoj prijestolnici. Jedno je sigurno, u novom Woodyevom uratku zaigrat će Michelle Williams (Planina Brokeback) i David Krumholtz, zvijezda CBS – ovog serijala 'Numbers'.

Jeste li znali da se za ulogu Jokera u Burtonovom 'Batmanu' uz Jacka Nicholsona natjecao i Robin Williams? Sretna vijest je da je tada izvisio. Nesretna je da će uloga Jokera u novom nastavku Nolanovog 'Batman: Početka' zaigrati upravo bivši Petar Pan, koji se navodno zasitio imidža službene holivudske dobrice. Jedan snažni vapaj zazujao je nedavno u filmskim kuloarima: 'Dajte ulogu Jokera Paulu Bettanyu dok još nije kasno!!!'.

Nicolas Cage i Curtis '50 cent' Jackson zaigrat će u novom Universalovom filmu 'The Dance' o životu zatvorskog boksačkog tranera Billya 'The Kida' Rotha. Ideja za film pala je producentima na um nakon što su odgledali dokumentarac Johna Darlinga Haynesa iz 2003. o slavnom treneru koji je nakon uspješne karijere u ringu proveo 40 godina u Louisiani podučavajući zatvorenike boksačkim vještinama. Cage će glumiti Rotha, a Fiddy će zaigrati talentiranog zatvorenika kojeg od velike boksačke karijere dijeli činjenica da služi doživotnu robiju. Scenarij piše Neil Talkin, a redatelj je totalna enigma.

Willard Christopher a.k.a Will Smith mogao bi se za potrebe svoje nove uloge zaputiti do Maroka. Radi se o ulozi u novom Foxovom trileru/drami 'Greenbacks', priči o globalnoj konspiraciji bandita koji su se namjerili srušiti svjetsku ekonomiju tiskajući velike količine savršeno krivotvorenog novca. Scenarij pišu Doug Cook i Davis Weisberg, a o Smithovoj se ulozi zna samo da će glumiti Amerikanca koji razotkriva cijelu stvar.
 
I, naravno da nismo zaboravili, bivši gospodin i gospođa mu Smith ponovno će se naći zajedno pred kamerama. Radi se o 'Oceanovih 13' , a kruže glasine o tome kako Brad Pitt upravo nagovara Angelinu Jolie da se pridruži veseloj Soderbergovoj ekipi i odigra ulogu gđe. Ocean koja je u zadnjem filmu pripala Juliji Roberts, ili neku novu, samo za nju stvorenu. Jolie će, ako pristane, ponovno zaigrati i s Mattom Damonom s kojim je glumila u upravo završenom filmu Roberta De Nira 'The Good Sheperd'.

Komentari

Nema komentara.