Parfem za Tykwera i Blooma - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Parfem za Tykwera i Blooma

Parfem za Tykwera i Blooma

Mladi Nijemac Tom Tykwer dirigirat će ekranizacijom novele iz 18. stoljeća, a u glavnoj ulozi najradije bi gledao Orlanda Blooma, javlja Variety. 

13.01.2004 0 komentara

Parfem za Tykwera i Blooma

Mada je novela 'Parfume:The Story of a Murderer' Patricka Süskinda prvo zapela za oko velikom Ridley Scottu, utemeljitelj produkcijske kuće Constantin, Bernd Eichinder, bio je brži i otkupio je prava na snimanje filma jednim od najvećih ugovora tih godina.

Tom Tykweru, koji ima za sobom izuzetno uspješne 'Run Lola, Run', 'Heaven' i 'The Princess and the Warrior', povjerena je režija ovog napetog trilera iz 18. stoljeća, a visoko na studijskoj listi želja za glavnu ulogu nalazi se, trenutno izuzetno tražen, Orlando Bloom koji bi trebao glumiti Jean-Baptiste Grenouillea, Francuza rođenog bez ikakvog mirisa i kojeg opsesija istima tjera na okrutna ubojstva, a sve u želji da stvori najultimativniji miris na svijetu.

Nakon što je roman prošao razne scenarističke ruke, pisanja i prepisivanja, od Caroline Thompson (Edward škaroruki) do Andrew Birkin (Ime ruže), materijal je spreman, a snimanje počinje ove godine.

Komentari

Nema komentara.