Motovun slavi Semku i Vanju! I traži volontere! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Motovun slavi Semku i Vanju! I traži volontere!

Motovun slavi Semku i Vanju! I traži volontere!

Ove godine najviše će motovunske počasti primiti Semka Sokolović Bertok i Vanja Drach, a vi sve to možete promatrati za džaba. Evo kako...

p.h. 08.06.2006 0 komentara

Motovun slavi Semku i Vanju! I traži volontere!

Motovun Film Festival ove godine otvara filmsku kapiju od 24. do 28. srpnja, a kao i svake godine, odat će priznanje profesionalcima koji su pola stoljeća izdržali u teškom i neizvjesnom filmskom poslu. Ove godine to su glumci Semka Sokolović Bertok i Vanja Drach.

Oboje su debitirali 1956. godine. Semka Sokolović Bertok 'U mreži' Bojana Stupice, dok je Vanja Drach prvi put kročio pred kamere u 'Opsadi' Branka Marjanovića. Pet godina kasnije, 1961. njihove su se karijere ukrstile u filmu 'Carevo novo ruho' Ante Babaje.

Osim nagradom, koja se dodjeljuje u suradnji s Jutarnjim listom, Motovun Film Festival odat će im priznanje posebnim projekcijama njihovih filmova, dok će oboje laureata biti gosti festivala.

Kao što već znate, gotovo polovinu motovunske posade svake godine čine volonteri kojima direkcija festivala osigurava hranu, noćenje i ostale sitne privilegije. Ukoliko ste punoljetni, orni i marljivi, obrazac za prijavu potražite na službenim stranicama u rubrici volonteri. Prijave traju do 26. lipnja, a prednost, kao i uvijek, imaju oni koji su na Motovunu volontirali prethodnih godina.

Komentari

Nema komentara.