3 trailera s Croissete i zatvaranje - uživo - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      3 trailera s Croissete i zatvaranje - uživo

3 trailera s Croissete i zatvaranje - uživo

Mooreov 'Sicko', Angelina Jolie kao crna trudna udovica Daniela Pearla, te nova braća Cohen na Filmskom, a dodjela Zlatnih palmi na Z1 

filmski.net 24.05.2007 0 komentara

3 trailera s Croissete i zatvaranje - uživo

Tko li će se okititi Zlatnim palmama na jubilarnom 60. Cannesu, moći ćete i sami provjeriti u izravnom TV prijenosu na Z1 televiziji 27.5. svibnja. od 18.55h. No, u međuvremenu možete baciti oko na tri filma o kojima svi pričaju, a vidjeli su ih samo sretnici koji ovih dana kampiraju na francuskoj rivijeri.
 
Prvi je 'Sicko', novi dokumentarac Michaela Moorea koji se kako smo vam već javljali bavi zdravstvenom zaštitom u Americi i zbog kojeg je Moore trenutno pod istragom američkih vlasti. U čemu je ustvari frka donekle ćete shvatiti iz trailera koji slijedi.


Sicko, r: Michael Moore

Druga hot, hot priča iz Cannesa je novi film Angeline Jolie, koji nije dokumentarac, ali nastao po istinitoj priči o smaknuću novinara Daniela Pearla u Iraku. 'Mighty Heart' režirao je Michael Winterbottom  a u njemu Jolie glumi Perlovu trudnu suprugu, koja je, međutim, u stvarnom životu crnkinja, pa se ovih dana u američkim medijima digla cijela bura oko toga je li činjenica da se Angie za potrebe uloge pokrila malo tamnijim puderom – etična.


A Mighty Heart, r: Michael Winterbottom

Braća Coen u Cannes su pak isporučili 'No Country For Old Man', čiji su sadržaj prije festivala krili kao zmija noge. Ispostavilo se da je film triler o siromašnom Teksašaninu (Josh Brolin) koji u pustinji pronađe mrtva tijela, gomilu heroina i torbu s dva milijuna dolara. Nakon što uzme novce i da se u bijeg, mafija za njim šalje jezivog ubojicu Chughura (Javier Bardem). Službenog trailera još uvijek nema, ali zato je isplivao podulji clip, pa vam ga mi evo serviramo ovdje.


No Country For Old Man, r: braća Coen

 


 

Komentari

Nema komentara.