Tarantino snima još dva 'Kill Billa'? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tarantino snima još dva 'Kill Billa'?

Tarantino snima još dva 'Kill Billa'?

Brbljavi redatelj i njegov producent imaju puno planova, bit će krvi do koljena kada se svi likovi iz 'Kill Billa' počnu osvećivati Nevjesti.

s.p. 27.06.2007 0 komentara

Tarantino snima još dva 'Kill Billa'?

Nakon neuspjeha 'Grindhousea', jednog filma koji se sastoji od dva odvojena filma, Tarantino se vraća Kill Billu, jednom filmu koji je zbog velike duljine rastavljen u dva dijela, a u specijalnom DVD izdanju će biti spojen u cjelinu. Da stvar bude još složenija, možda se naprave još dva 'Billa'. Prema Bennettu Walshu, izvršnom producentu oba 'Kill Billa', priča za još dva nastavka je smišljena, postoji šansa da ih Tarantino snimi i to – u Kini. 

Treći film bi se bavio osvetom dvije negativke čije oči i ruke je iskopala/isjekla Nevjesta (Uma Thurman) u prva dva nastavka, a četvrti film prikazivao bi osvetu kćeri koja naplaćuje ubojstvo svoje majke.  

Oni koji pamte 'Kill Bill 1', sjećaju se da je u tom filmu Nevjesta ubila tamnoputu Vernitu Green (Vivica A. Fox), i to pred očima njene male kćeri Nikki, a zatim je Nevjesta poručila maloj da ju, kada naraste, može potražiti radi osvete.U Jedinici Nevjesta odsječe ruke Sofie Fatale (Julie Dreyfus), koja bi u novim nastavcima nasljedila sav Billov novac i odgojila Nikki, koja se zatim osvećuje Nevjesti. Ako bi se osvećivala i negativka s iskopanim okom, onda bi u igri trebala biti i Elle (Daryl Hannah) iz Dvojke, ali tko bi se snašao u svim tim osvetničkim kombinacijama... 

Još je nejasno da li je scenarij gotov, da li i kada počinje snimanje. Zadnja Tarantinova najava bila je da snima 'Inglorious Bastards', film o Drugom svjetskom ratu u stilu 'Dvanaest žigosanih'. U svakom slučaju, nitko ne najavljuje nove projekte tako aktivno kao hiperaktivni Quentin. Donedavno je pričao da će prvo snimati priču o Billovoj prošlosti (prequel – jer Bill je, dakako, ubijen), a drugi film bi bio o novim krvavim dogodovštinama Nevjeste (sequel). Ah, da – zaboravili smo spomenuti i da je u tim planovima bilo riječ o Kill Billovima u animiranoj verziji, koji bi bili rađeni baš kao i ona anima koja se pojavila usred 'Kill Billa 1'. Slične vijesti o nastavcima javljali smo već 2004., tako da ne očekujete previše – možda se snimi još par igranih ili animiranih nastavaka, a možda projekt umre, kao što je umro i Bill.

Komentari

Nema komentara.