Tko će glumiti kod Tarantina? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko će glumiti kod Tarantina?

Tko će glumiti kod Tarantina?

Britney hoće pa neće biti Tarantinova 'Pussycat' a DiCaprio otpao, pa Tarantino traži nove glumce. Ma najbolje da angažira kolegu redatelja - Elija Rotha.

s.p. 07.08.2008 0 komentara

Tko će glumiti kod Tarantina?

Britney Spears i Tarantino - hoćemo li vidjeti taj par zajedno? Na žalost, izgleda da nećemo. Iako su tabloidi širom svijeta ovih dana prenosili vijest kako je Britney pristala glumiti u Tarantinovom 'Faster, Pussycat, Kill, Kill!', glasnogovornik Britney Spears demantirao je tu radosnu vijest za ljubitelje sexy trasha. Objavljeno je kako Britney sigurno planira glumiti i budućnosti, ali 'trenutačno se fokusira na snimanje svog sljedećeg albuma'. Zlobnici kažu da je to još gora vijest za ljubitelje glazbe nego za filmofile, no Britney ionako nije bila tražena zbog glumačkih sposobnosti.

'Faster, Pussycat, Kill, Kill!' je rimejk Russ Meyerovog eksploatacijskog filma o strptizetama na ubilačkom pohodu, pa je i Tarantinu i fanovima takve vrste filmova samo bitno da glavne glumice filmova budu sexy zvijezde. Nadamo se da su Tera Patrick, Kim Kardashian i Eva Mendes još u igri, a možda se i Britney predomisli. Osim što je uloga kao stvorena za nju (ljepotica koja poludi i počinje uništavati sve oko sebe!), Britney trebaju novi angažmani  - ipak treba plaćati silne račune za bolnice i alimentaciju.

Eli Roth i Quentin Tarantino – prijatelji, redatelji, glumci.

Izgleda da je Tarantino sam odustao od druge velike zvijezde, koja je najavljivana za njegov veliki projekt 'Inglorious Bastards'. Leonardo DiCaprio trebao je glumiti SS pukovnika Hansa Landu, ali Tarantino je radije odlučio uzeti pravog Nijemca za tu ulogu. Za ulogu američkog vojnika židovskog porijekla koji voli ubijati naciste, Tarantino će angažirati B.J.Novaka. Iako nije jako poznat, ovog glumca američki i hrvatski gledatelji mogu zapaziti u američkoj verziji TV serije 'U uredu'. A da bi riješio dio problema oko izbora glumaca za 'Bastards', Tarantino će isprobati staru metodu - pozvat će kolegu redatelja Elija Rotha da odglumi jednu ulogu.

Eli Roth bi trebao glumiti narednika Donnieja Donowitza, vojnika čija je specijalnost ubijanje Nijemaca s bejzbolskom palicom. Zvuči krvavo i gnjusno - baš kao po ukusa Rotha, koji je svoje 'torture porn' horore 'Hostel' i 'Hostel 2' napravio baš u Tarantinovoj produkciji. Roth se svom 'mentoru' odužio tako da je već glumio u Tarantinovom 'Otporan za smrt', pa ovo znači samo nastavak suradnje. A hoće li i Brad Pitt glumiti u ovom filmu - veliko je pitanje. Iako je i to najavljivano, Brad je na porodiljskom i uvijek ima prenatrpani rokovnik, pa možda Tarantino na kraju uzme - Roberta Rodrigueza.

Komentari

Nema komentara.