Autori Matrixa rade na novom Supermanu? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Autori Matrixa rade na novom Supermanu?

Autori Matrixa rade na novom Supermanu?

Ako je vjerovati tračevima, braća Wachowski zamijenit će Bryana Singera i režirati najjačeg od svih superjunaka, Supermana.

s.p. 12.02.2009 0 komentara

Autori Matrixa rade na novom Supermanu?

Superman još nije mrtav - a braća Wachowski mogla bi definitivno oživjeti staru franšizu. Supertrač o Supermanu dolazi od redatelja Jamesa McTeiguea, poznatog po SF akciću 'O kao osveta'. On je potvrdio da je sljedeći projekt 'braće Matrix' trebao biti 'Plastic Man', ali je Warner Bros. odgodio taj film do daljnjega.

S druge strane, najsvježijeg Supermana snimio je Bryan Singer koji se pokazao kao uspješan redatelj, ali njega ne zanima snimanje serijala o Supermanu. Trenutačno se bavi pripremom za snimanje obrade SF klasika 'Logan's Run', pa je mjesto redatelja novog Supermana ostalo ispražnjeno i spemno za nove ljude. Braća Wachowski još nisu stavila svoj potpis, a u slučaju pristanka mogli bi imati puno posla - navodno se planira snimiti čitava trilogija.

Larry i David Wachowski proslavili su se 'Matrixom' i manje-više uspjelim nastavcima tog filma, a njihov zadnji film 'Speed Racer' nije dobro prošao ni kod publike ni kritike. Ipak, svi su hvalili vizualni stil redateljskog para koji je efektno prikazao superbrzog junaka. Onda će valjda znati dobro snimiti i Supermana za kojeg slogan kaže da je 'brži od metka'!

Komentari

Nema komentara.