Nove fotke Marilyn Monroe - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nove fotke Marilyn Monroe

Nove fotke Marilyn Monroe

Merlinka nije gola, ali je mlada i neiskusna! Magazin Life objavljuje svoju arhivu na Internetu pa otkriva razne dragocjenosti poput ove.

s.p. 02.06.2009 0 komentara

Nove fotke Marilyn Monroe

Jučer je bio 83. rođendan Marilyn Monroe, no njezini fanovi je nikad nisu ni zamišljali kao staricu, u njihovim sjećanjima uvijek je ostala mlada i zanosna. Baš kao što izgleda i na 'najsvježijim' fotografijama. Časopis Life stavlja svoju arhivu na Internet i pronašao je nove, još neobjavljene fotografije iz razdoblja kada Merlinka nije bila zvijezda, ali se već vidjelo da je iskusni model koji zna pozirati.

1950. fotograf Ed Clark dobio je poziv od čelnika 20th Century Foxa da snimi još nepoznatu glumicu koja je upravo potpisala ugovor za taj studio. Clark ju je dugo vremena fotografirao u losanđeleskom parku, a za vrijeme pauza Marilyn je čitala - poeziju. Nerazvijeni negativi su tek sada razvijeni, a iako nisu ništa spektakularno, fanovi Marilyn Monroe će se obradovati.

Dakle, nema golih slika oko kojih je nedavno bilo sudovanja, a nema ni senzacionalnih fotografija MM s JFK-om ili nekim drugim glavešinom. Samo fotografije mlade, 24-godišnje Marilyn u parku, koje slobodno možete razgledati na linku ovdje i presuditi je li se već tada vidjelo da će uspjeti u Hollywoodu.

Komentari

Nema komentara.