Vječnost pored Marilyn Monroe - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Vječnost pored Marilyn Monroe

Vječnost pored Marilyn Monroe

Bizaran oglas za nekretnine stiže iz Los Angelesa: prodaje se grobnica čiji će novi stanar biti prvi susjed legendarne Marilynke.

s.p. 14.08.2009 0 komentara

Vječnost pored Marilyn Monroe

Elsie Poncher odlučila je iseliti muža Richarda koji već 23 godine spava vječnim snom pored Marilyn Monroe. Razlog nije ljubomora nego financijska situacija - Elsie želi prodati suprugovu grobnicu da bi otplatila hipoteku od milijun i pol dolara koliko vrijedi njezin dom u Beverly Hillsu. Stoga je grobnicu ponudila na aukciji na eBay-u, a početna cijena je 500.000 dolara.

Grobnica se nalazi točno iznad grobnog mjesta Marilyn Monroe, a zanimljivo je da je Richard Poncher prije svoje smrti zatražio od žene da ga položi preokrenutog naglavce, tako da bude okrenut baš prema Marilyn. Želja mu je ispunjena, ali sada će se morati iseliti, iako je baš on kupio tu grobnicu. Tijekom života bio je uspješni poduzetnik, od njega je Al Capone naručivao aute otporne na metke, a sam je posjedovao 12 limuzina. Udovica Elsie izjavila je da će nakon prodaje supruga premjestiti u grobnicu namijenjenu sebi, a sebe je odlučila kremirati.

Marilyn Monroe je pokopana na groblju Westwood Village Memorial Park na kojem se nalaze mnoge slavne osobe: Natalie Wood, Dean Martin, Rodney Dangerfield, Truman Capote, a odnedavno i Farrah Fawcett.

Na njezinom grobu obožavatelji ostavljaju ruže i otiske ruža, a upravnik groblja već je najavio da ima još slobodnih grobnica u blizini Marilyn, grob koji je samo dva mjesta pored MM prodaje se za 250.000$. A jedno mjesto pored Marilyn već je kupio Hugh Hefner koji očito i nakon smrti želi biti okružen lijepim plavušama...

Komentari

Nema komentara.