Junačke vijesti - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Junačke vijesti

Junačke vijesti

Angelinu traže da se vrati iz mrtvih, Leo se kocka, Peter Morgan misli na Bonda, a Portmanica se bori u baletnim papučicama. 

s.p. 16.06.2009 1 komentara

Junačke vijesti

Angelina Jolie je tražena - redatelj akcijskog hita 'Tražen' Timur Bekmambetov potvrdio je da bi Angie trebala glumiti i u 150 milijuna dolara vrijednom nastavku. Film će se do kraja godine početi snimati na lokacijama u Americi, Indiji i Rusiji. Do tada bi redatelj i scenarist(i) trebali izmisliti način kako će njezin lik vratiti iz mrtvih jer je u prethodnom filmu poginula.

Leonardo DiCaprio producirat će, a vjerojatno i glumiti u filmu o kockarskom ovisniku upetljanom u poker u internetskom kazinu. Scenaristi su Brian Koppelman i David Levien koji imaju iskustava u kockarskim filmovima - napisali su 'Rounders' i 'Oceanovih trinaest', a za Soderbergha su napisali i jednu erotičnu dramu - 'The Girlfriend Experience'.

Već smo spominjali da bi Bond u sljedećem filmu mogao navratiti u Afganistan, a sada je objavljeno tko će raditi plan puta - Peter Morgan. Ovaj iskusni scenarist kojeg je proslavio rad na 'Kraljici' priključit će se timu scenarista (Neal Purvis i Robert Wade) koji je radio na oba Bonda s Danielom Craigom u glavnoj ulozi. Premijera 23. Bonda očekuje se 2011. a Craig je već najavio da bi se u ovom filmu mogli predstaviti legendarni likovi iz serijala kao što su Q i Miss Moneypenny.

'Crni labud' ('Black Swan') nije samo Balaševićeva pjesma, već i naslov novog trilera s natprirodnim elementima. U njemu se iskusna balerina natječe s konkurenticom koja nije s ovog svijeta - još ćemo vidjeti je li duh ili priviđenje. Njujoršku balerinu trebala bi glumiti Natalie Portman, koja je vježbala ples već sa 4 godine, a redatelj je Darren Aronofsky koji bi s ovim filmom trebao pokazati da 'Hrvač' nije bio njegova - labuđa pjesma.

Komentari
A: johnny08 16.06.2009 Pogledaj profil

Aronofsky(a ne Aronofosky) je i prije Hrvača napravio odlične filmove('Requiem for a Dream', 'Pi', 'The Fountain')dakle rečenica s labuđim pjevom je glupa.