Velikani u klinču - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Velikani u klinču

Velikani u klinču

Ako ste iz naslova pomislili da stiže nova porcija trača tipa 'tko koga, kad, gdje i s kim' – prevarili ste se. Stižu nove i uzbudljive filmske kombinacije!

z.m. 18.08.2009 0 komentara

Velikani u klinču

Spielberg protiv Redforda
Steven Spielberg već neko vrijeme planira snimati biografski film o Abrahamu Lincolnu (s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi), ali nikako da prijeđe s riječi na djelo. Dok se on premišlja, Robert Redford se bacio u akciju i kreće snimati film iste tematike – 'The Conspirator', priču o atentatu na Lincolna kojeg je izvršio John Wilkes Booth. No u fokusu ove priče bila bi jedna žena - Mary Surratt, koja je navodno pomagala Boothu u kovanju zavjere protiv predsjednika. Šuška se da Redford u ulozi ubojice žarko želi vidjeti Jamesa McAvoya.

Herzog i Lynch
Ako vam filmsko partnerstvo Wernera Herzoga i Davida Lyncha zvuči prečudno da i bilo istinito – imamo dokaz koji potvrđuje da je i to moguće! Objavljen je trailer filma 'My Son, My Son, What Have Ye Done' u kojem Herzog režira, a Lynch producira priču o glumcu koji umisli da je Sofoklo i ubije vlastitu majku. Uvjerite se sami:


'My Son, My Son, What Have Ye Done', trailer

Scorsese protiv Sinatre
Martin Scorsese snima biografiju Franka Sinatre, za što je dobio odobrenje od obitelji preminulog pjevača. No, ljubav obitelji i redatelja je, čini se, na labavim nogama jer se Scorsese usudio dirnuti u mračniju stranu Sinatrinog osebujnog životopisa u koju spadaju nasilni incidenti, puno seksa i još više alkohola. Kćerka Tina inzistira da se film fokusira na Sinatrinu glazbenu karijeru i da se u ovoj prvoj filmskoj biografiji njen otac prikaže u najboljem mogućem svjetlu.

Stallone, Willis i Shwarzenegger
Bruce Willis odigrat će malu ulogu u novom akcijskom projektu Sylvestera Stallonea, 'The Expendables', u kojem se već pristao pojaviti i Arnold Schwarzenegger. Navodno će sva trojica zajedno snimiti jednu scenu, a koliko će to iziskivati krvi, znoja, suza, steroida i botoxa – preostaje da vidimo.

Komentari

Nema komentara.