Marion Cotillard - Diorova muza! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Marion Cotillard - Diorova muza!

Marion Cotillard - Diorova muza!

Ako želite snimite vrhunske reklame, pozovite francusku ljepoticu, njenog redatelja, vrhunsku fotografkinju i legendarnog filmaša.

Siniša Paić 02.04.2010 0 komentara

Marion Cotillard - Diorova muza!

Christian Dior ima pravo lice za reklamu: Marion Cotillard! Nova kampanja se sastoji od nekoliko filmova u kojima vrhunski majstori vizualne umjetnosti snimaju prelijepu Marion u najraskošnijoj mogućoj produkciji. Marion nastupa kao Dama u različitim kombinacijama: Crna (Lady Noire), Crvena (Lady Rouge) i Plava (Lady Bleu), s tim da još očekujemo najavu za četvrti film i četvrtu boju.


'The Lady Noir Affair', r: Olivier Dahan.

Film o Lady Noir režiran je - dakako - u stilu film noira, a redatelj je Olivier Dahan koji je proslavio Marion s 'Edith Piaf - La Vie en Rose'. Drugi film, onaj o Lady Rouge, režirala je slavna fotografkinja Annie Leibovitz, uz glazbu i stihove Franza Ferdinanda.


'Lady Rouge', r: Annie Leibovitz.

Još se čeka premijera reklame legendarnog Davida Lyncha, redatelj 'Plavog baršuna' režirao je Plavu damu u priči inspiriranoj Šangajem u kojem je u prosincu i obavljeno snimanje. U 12-minutnom filmu Marion će recitirati pjesmu čije riječi će se pojavljivati na ekranu, a ime pjesnika je - David Lynch! Film će debitirati 15. svibnja na stranici Lady Dior, pa ćemo onda moći upoznati još jednu veličanstvenu reklamu.

Komentari

Nema komentara.