Angelina u Gucciju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Angelina u Gucciju

Angelina u Gucciju

Novi film Ridleya Scotta imat će puno stila: glavna glumica je Angelina Jolie, a svi likovi se odijevaju u Gucci!

s.p. 22.10.2009 1 komentara

Angelina u Gucciju

Angelini Jolie nudi se zaista glamurozna uloga Patrizie Reggiani, supruge modnog tajkuna Maurizia Guccija. Uloga je još zanimljiva ako se zna da je rađena prema istinitom slučaju - Patrizia je osuđena na 29 godina robije zbog naručivanja ubojstva svog supruga.

Projekt redatelja Ridleya Scotta bavi se 'zlatnim dobom' obitelji Gucci u 70-im i 80-im, kada su godišnji prihodi dosezali 500 milijuna dolara. Tada se pojavio Maurizio Gucci koji je kao unuk utemeljitelja 'dinastije Gucci' preuzeo posao i najavio promjene, a kao modni dizajner pojavio se tada debitant Tom Ford. Maurizio je 1995. ustrijeljen u svom stanu u Milanu, a Patrizia je kasnije tvrdila da je bila naivna i iskorištena od svoje psihijatrice.

Osim što pregovara s Angelinom, Ridley Scott bi u ulozi Fabrizia volio vidjeti Leonarda DiCapria, ali glumac još nije uključen u projekt. Ridley Scott ima bezbroj projekata koji se vežu uz njegovo ime, a Angelina bi trebala glumiti u trileru 'The Tourist' kojeg bi trebao režirati Florian Henckel von Donnersmarck ('Život drugih'), s tim da se spominje i kao Kay Scarpetta u ekranizaciji krimića Patricie Cornwell.

Komentari
A: matha 03.11.2009 Pogledaj profil

Ovo jedva čekam! Nadam se da će biti brzo gotovo :))