Filmovi za plažu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Filmovi za plažu

Filmovi za plažu

Evo par filmova koji vas mogu odvesti u atmosferu plaža, palmi i mora - čak ako ste i doma ispred malih ekrana!

s.p. 09.07.2010 0 komentara

Filmovi za plažu

Ljeto je vrijeme odmora, no mnogi nemaju vremena, a bogme ni para za ljetovanje! Što im preostaje? Gledati ljetne filmove! Pred vama je izbor od par filmova na kojem nedostaju neki 'klasici' poput 'Koktela', no s filmskim listama je isti problem kao i s ljetnom garderobom - tek kasnije shvatite da ste nešto izostavili!

1. 'Captain Ron'

Obitelj iz Chicaga nasljeđuje bivšu jahtu Clarka Gablea i kreće na plovidbu, a vodi ih kapetan Ron - Kurt Russell! Gledatelje očekuju smijeh, avantura i brojne egzotične lokacije na kojima bi svatko volio ljetovati.

2. 'Preboljeti Sarah Marshall'

Odlične plaže, zabave, piće, predivne žene...sve je tu, ali glavni junak nikako ne može zaboraviti svoju bivšu! Bez brige, nema tu previše drame - ovo je još jedna komedija u produkciji Judda Apatowa, a sve završava happyendom! 

3. 'Mamma Mia!'

Legendarne pjesme ABBA-e je teško upropastiti, čak ako ih pjeva i jedan glazbeni amater poput Piercea Brosnana. Predivne grčke lokacije i šarmantna Amanda Seyfried mogu zavesti bilo koga.

4. 'Against All Odds'

Triler za ljubitelje stare garde - Rachel Ward, Jeff Bridges, James Woods. Osim seksa na plaži, film nudi još nešto posebno: genijalni sentiš Phila Collinsa.

5. '50 prvih poljubaca'

Istina je - mnogi su alergični na komedije Roba Schneidera i Adama Sandlera, no ovaj film nudi puno lijepih trenutaka. Drew Barrymore je preslatka, a film se odvija u predivnom havajskom krajoliku.

Izvor: Cinematical

Komentari

Nema komentara.