Festival sisa i krvi! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Festival sisa i krvi!

Festival sisa i krvi!

3D sise, lezbijske vampirice i kurve s motornim pilama - to je sve što vam treba za holivudski filmski festival!

s.p. 21.09.2010 0 komentara

Festival sisa i krvi!

Ako vam je dosta arty festivala, evo jednog koji se ne srami priznati da je rađen za ljude koje zanimaju sise i krv! Prvi The Boobs and Blood Film Festival odvija se od 24. do 26. rujna u Los Angelesu, a nudi baš ono što se reklamira u naslovu: erotiku i horor! Projekcije i tulumi imaju jednaku važnost, a program je podijeljen u prigodne tematske cjeline kao što su 'Lezbijske vampirice', '3D sise', te 'Motorne pile, kurve i gole opatice' (?!).


'Moon Light Dinner', trailer.

Fanovi kultnih horora mogu uživo porazgovarati s 'kraljicom vriska' Linneom Quigley koja će predstaviti klasik iz 1988. 'Hollywood Chainsaw Hookers', a pojavit će se i Playboyeva zečica Anulka Dziubinska koja je nastupila u kultnom 'Vampyres' iz 1975. - još jednom hororu koji je promovirao lezbijske vampirice.

Ljubitelji japanskih pinku filmova mogu pogledati 'Moon Light Dinner' i popričati s redateljem Yutakom Ikejimom, a za one koji vole moderne trendove tu je i film sa Suicide Girls. Kao i svaki drugi renomirani festival, i ovaj ima svoje nagrade, i to kipiće s krvavim sisama koje se dodjeljuju nagrađenima za životno djelo i najboljem debitantu, s tim da je jako važna i nagrada publike. A vjerujemo da publike sigurno neće nedostajati!

 

Komentari

Nema komentara.