Supermodeli na velikom platnu - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Supermodeli na velikom platnu

Supermodeli na velikom platnu

Umjesto na modne piste, u kina će uskoro ušetati zgodne glumice u usponu - Agyness Deyn, Eva Herzigova i Natalija Vodjanova!

Siniša Paić 07.03.2012 0 komentara

Supermodeli na velikom platnu

Uskoro u svjetska kina dolazi nova verzija kultnog 'Pushera' u kojem glavnu žensku ulogu tumači - supermodel Agyness Deyn! Procurila je i fotografija iz filma /naslovna/ koja pokazuje da se ova britanska ljepotica odlično snašla u ulozi striptizete.

Agyness se ozbiljno planira baviti glumom, pa ovog mjeseca nastupa i u teatru, i to u predstavi 'The Leisure Society' u londonskom West Endu. Prije toga mogli smo vidjeti njezin cameo nastup u 'Sudaru titana', a glumila je i u kratkom filmu 'Mean to Me' koji je prikazan na hrvatskom noir festivalu.

Osim toga, novinari su otkrili da se na setu talijanskog filma 'Cha Cha Cha' nalazi i slavna manekenka Eva Herzigova koja će očito glumiti u ovom filmu Marca Risija.

Svoj dugometražni film 'Belle du Seigneur' dovršila je i ruska manekenska zvijezda Natalija Vodjanova koja je u toj romantičnoj drami glumila zajedno s Jonathanom Rhys Meyersom. Očito je da su producenti pronašli način - kako uljepšati velika kino platna!

Komentari

Nema komentara.