Gubitak velik kao Mars - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Gubitak velik kao Mars

Gubitak velik kao Mars

Uspješni redatelj crtića Andrew Stanton nije se usrećio svojim igranim prvijencem - 'Johnu Carteru' prognoziraju gubitak od 200 milijuna dolara!

s.p. 21.03.2012 2 komentara

Gubitak velik kao Mars

Marsovski spektakl 'John Carter' mogao bi postati najveći holivudski promašaj svih vremena! Iako su analitičari predviđali da će film izgubiti između 100 i 165 milijuna dolara, studio Disney priznao je da očekuje gubitak od - 200 milijuna dolara!


'John Carter', trailer.

Neslavnu titulu najvećeg holivudskog promašaja drži film 'Cutthroat Island' koji je izgubio 147 milijuna dolara. 'John Carter' je dosad zaradio 184 milijuna dolara, ali je problem filma da je njegov budžet iznosio preko 350 milijuna dolara.

Zanimljivo je da je redatelj 'Johna Cartera' Andrew Stanton koji je napisao i režirao brojne animirane hitove kao što su 'Priča o igračkama 3' i 'WALL-E'. 'John Carter' je njegov prvi igrani film, a očito je da se ovaj pokušaj - nije isplatio!

Komentari
A: s.p. 22.03.2012 Pogledaj profil

Kao što piše u tekstu, riječ je o procjeni koju je iznio studio Disney koji je i proizveo film. U budžet filma nisu uračunati ogromni troškovi marketinga, no istina je i da u procjenu zarade nisu uračunati i prihodi od prodaje DVD-a i TV prava.

A: djcvrle 21.03.2012 Pogledaj profil

Koliko je meni poznato,službeni budžet filma je iznosio 250 mil.dolara,a k tome,film se tek počeo prikazivati diljem svijeta!neznam čemu Vam ovakve crne prognoze????Pozz