Osvetnici obaraju rekorde - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Osvetnici obaraju rekorde

Osvetnici obaraju rekorde

Marvelovi superjunaci postigli su super rezultate u američkim, svjetskim i hrvatskim kinima, te imaju najbolje kino otvaranje u povijesti!

s.p. 07.05.2012 0 komentara

Osvetnici obaraju rekorde

Akcijski 3D spektakl 'Osvetnici' ovog je vikenda dominirao svjetskim kinoblagajnama, utrživši impresivnih 441.5 milijuna dolara, a dosad je zaradio gotovo 642 milijuna dolara! Samo u SAD-u film je zaradio 200.3 milijuna dolara čime je oboren rekord najboljeg kino otvaranja svih vremena kojeg je do danas držao posljednji nastavak filmske franšize o mladom čarobnjaku Harryju Potteru - 'Harry Potter i Darovi smrti - 2.dio'.


Prilog o snimanju 'Osvetnika'.

Američkim kino otvaranjem od preko 200 milijuna dolara 'Osvetnici' su ostavili iza sebe već spomenutog Harryja Pottera, 'Viteza tame' (158.4 milijuna dolara), 'Igre gladi' (152.5 milijuna dolara) i 'Spider-Mana 3' (151.1 milijun dolara). Samo u IMAX-u film je zaradio 15 milijuna, čime je i u tom kinu također dosegao jedno od najboljih otvaranja nekog filma u povijesti.

Film postiže rekorde i u Hrvatskoj te je domaći distributer objavio da 'Osvetnici' imaju najveće kino otvaranje za film snimljen prema nekom Marvelovom strip junaku, a zasad je film ostvario i najveće hrvatsko kino otvaranje 2012.

Komentari

Nema komentara.