Portman i Fassbender - zaljubljeni par - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Portman i Fassbender - zaljubljeni par

Portman i Fassbender - zaljubljeni par

Nakon ljubljenja u filmu Terencea Malicka, Michael Fassbender i Natalie Portman će opet glumiti ljubavnike, i to - bračni par Macbeth!

s.p. 02.05.2013 0 komentara

Portman i Fassbender - zaljubljeni par

Michael Fassbender i Natalie Portman glumit će bračni par Macbeth u filmskoj verziji slavne Shakespearove tragedije. Film će režirati australski filmaš Justin Kurzel, a scenarij su napisali Jacob Koskoff i glumac Todd Louiso koji su zajedno napisali film 'Kralj srednje škole', s tim da je Todd Louiso napisao i režirao još jedan šekspirijanski film, 'The Fifteen Minute Hamlet' u kojem je igrao ulogu - Ofelije!

Zanimljivo je da su Fassbender i Portman već nastupili zajedno u jednom filmu, te su snimali ljubavne scene u posljednjem, još neimenovanom filmu Terrencea Malicka. Portmanici se očito svidjela ta suradnja te su trebali opet glumiti zajedno u vestern drami 'Jane Got a Gun' koju Portman producira, no film je u velikim produkcijskim problemima pa je projekt morao napustiti Fassbender, a otišla je čak i redateljica Lynne Ramsay.

Sada će Fassbender i Portman ipak glumiti zajedno, i to u produkciji kompanije See-Saw Films koja je zaslužna za Oscarom nagrađeni 'Kraljev govor'. Snimanje filma počinje krajem godine.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...