Portman i Fassbender - zaljubljeni par - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Portman i Fassbender - zaljubljeni par

Portman i Fassbender - zaljubljeni par

Nakon ljubljenja u filmu Terencea Malicka, Michael Fassbender i Natalie Portman će opet glumiti ljubavnike, i to - bračni par Macbeth!

s.p. 02.05.2013 0 komentara

Portman i Fassbender - zaljubljeni par

Michael Fassbender i Natalie Portman glumit će bračni par Macbeth u filmskoj verziji slavne Shakespearove tragedije. Film će režirati australski filmaš Justin Kurzel, a scenarij su napisali Jacob Koskoff i glumac Todd Louiso koji su zajedno napisali film 'Kralj srednje škole', s tim da je Todd Louiso napisao i režirao još jedan šekspirijanski film, 'The Fifteen Minute Hamlet' u kojem je igrao ulogu - Ofelije!

Zanimljivo je da su Fassbender i Portman već nastupili zajedno u jednom filmu, te su snimali ljubavne scene u posljednjem, još neimenovanom filmu Terrencea Malicka. Portmanici se očito svidjela ta suradnja te su trebali opet glumiti zajedno u vestern drami 'Jane Got a Gun' koju Portman producira, no film je u velikim produkcijskim problemima pa je projekt morao napustiti Fassbender, a otišla je čak i redateljica Lynne Ramsay.

Sada će Fassbender i Portman ipak glumiti zajedno, i to u produkciji kompanije See-Saw Films koja je zaslužna za Oscarom nagrađeni 'Kraljev govor'. Snimanje filma počinje krajem godine.

Komentari

Nema komentara.