Larra Wachowski - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Larra Wachowski

Larra Wachowski

Supruga Larrya Wachowskog, Thea Bloom, zatražila je razvod od jedne polovice tvoraca Matrixa, a kao razlog navodi Larryjevu opsesiju presvlačenja u žensku odjeću.

10.11.2003 0 komentara

A mi smo se se čudili glasinama da se dotični gospodin, nakon što sva tri Matrixa ugledaju svjetlo dana, želi šetati svijetom promjenjenog spola. Operacijski, ne samo u visokim potpeticama. No, sad već sve ima nekakvog smisla. Bloom ex. Wachowski,  ljubav iz studentskih dana, zatražila je razvod nakon što je Larry svoj kozmetički ormarić preselio k djevojci kojoj ne smeta njegova mala igrarija. Larryjeva nova djevojka, Karin Winslow, profesionalna je domina koja je nakon razvoda od svog tadašnjeg supruga, uzela Larryja za svog novog roba.

Hollywoodski razvodi uvijek iznesu svakakve bračne prljavštine, a borba je bespoštedna jer se radi o velikim svotama novca koje jedna strana želi zadržati, a druga pridobiti. Velika zarada svih triju dijelova znanstveno fantastičnog Matrixa sigurno je primamljiv zalogaj. Obzirom da se po kalifornijskom brakorazvodnom zakonu sva bračna imovina dijeli na pola, Larry(a) bi se mogao naći očerupanog perja.

Hollywoodski odvjetnici spadaju u poseban pretinac znastveno fantastičnih fenomena, a onaj Larry(e) Wachowskog savjetovao je klijentu da se najednom, naglo, prisjeti da je ideja za Matrix sjela na bratsku pamet tik pred sklapanje braka 1993. godine. Sudac odgovoran za slučaj nije, nažalost, odobrio promjenu već datog iskaza.

Komentari

Nema komentara.