Najgora komedija svih vremena? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Najgora komedija svih vremena?

Najgora komedija svih vremena?

Nakon premijere komedije 'Movie 43' mnogi se pitaju zašto su velike zvijezde uopće pristale glumiti u tako vulgarnom i glupom filmu?

s.p. 31.01.2013 1 komentara

Najgora komedija svih vremena?

Evo filma koji neće dobro izgledati u CV-u mnogih zvijezda - 'Filma 43'! 'Movie 43' je u prvim reakcijama proglašen 'najgorom komedijom', pa i 'najgorim filmom ikad snimljenim'. Film su čak nazvali 'sranjem' koje 'izgleda kao sranje' i 'zvuči kao sranje', a proglasili su ga i ''Građaninom Kaneom' loših filmova' i 'najvećim traćenjem talenata u filmskoj povijesti'.

Film se sastoji od niza skečeva u kojima u krajnje bizarnim ulogama nastupaju zvijezde kao što su Kate Winslet, Richard Gere, Emma Stone, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Uma Thurman, Terrence Howard, Chloe Grace Moretz, Liev Schreiber, Gerard Butler, Elizabeth Banks, Anna Faris, Johnny Knoxville, Seann William Scott, Jason Sudeikis, Dennis Quaid, Greg Kinnear, Christopher Mintz-Plasse, Justin Long, Kate Bosworth, Kristen Bell i Stephen Merchant.

Scenarij ih tjera da rade razne neugodne stvari: Kate Winslet izlazi na spoj s Hughom Jackmanom koji ima testise na bradi, Anne Faris želi da joj Chris Pratt obavi nuždu po licu, Halle Berry stavlja dojke u umak, Chloe Moretz straši dečke jer ima prvu menstruaciju, a crtana mačka urinira po Elizabeth Banks.


'Movie 43', trailer.

Mnogi se pitaju što je natjeralo tako ugledne glumce da se pojave u tako vulgarnom i lošem filmu? Kritičar Edelstein se glasno zapitao: 'Je li netko oteo djecu Kate Winslet? Zaprijetio Emmi Stone objavom intimnih fotografija? Imaju li Richard Gere i Hugh Jackman kockarske dugove?'

Stvar je u tome da je Peter Farrelly, koji je poznat po legendarnim komedijama koje je radio s bratom Bobbyjem ('Svi su ludi za Mary', 'Glup i gluplji'), odlučio producirati i surežirati omnibus koji će se sastoji od segmenata u stilu internetskih skečeva, s tim da je odlučio pomjeriti granice dobrog ukusa. Prvo je snimio skeč s Winslet i Jackmanom, a onda je producent Charlie Wessler pokazivao to ostalima u Hollywoodu, te pozivao prijatelje i poznanike koji su u projekt dovlačili svoje supružnike i prijatelje i tako je to krenulo.

Neki su ipak odbili ponudu - Colin Farrell je prepustio ulogu vilenjaka Gerardu Butleru, a George Clooney je producentima navodno poručio da 'odjebu'. Ipak, producenti su nastavili gnjaviti razne glumce i skupili zvjezdanu postavu koja nije ni bila svjesna kako će sve na kraju izgledati. Što reći na rezultat - film je dobio jednoglasne recenzije da je očajan, no snimljen je za samo 5.5 milijuna dolara te je već nadoknadio utrošeni budžet i počeo zarađivati u stranim kinima. S obzirom na famu 'najgore komedije na svijetu', filmu 'Movie 43' je barem osiguran kultni status!

Komentari
anonymous 09.02.2014

film je fenomenalan.istina je da pomiče granice dobrog ukusa ali jeb*** film koji nikoga ne provocira....