Angelina izabrala rasnu crnku, plavuša dobila day off - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Angelina izabrala rasnu crnku, plavuša dobila day off

Angelina izabrala rasnu crnku, plavuša dobila day off

Rodna šala mala na račun omiljene donžuanke. Na dobrotvornom se tulumu na Jolie pojavila ruku pod ruku s Wyclef Jeanom kojemu je priredila i Zavodljivi ples.

filmski.net 08.09.2005 0 komentara

Angelina izabrala rasnu crnku, plavuša dobila day off

Svi mediji bruje li ga bruje, cijeli Hollywood trača li ga trača, čak se i klanovi stvaraju (pro-Jolie i pro-Aniston, vidi sliku), a božanska se Angie izgleda dobro zabavlja i živi svoj život sto na sat. U ovome je slučaju potpuno nebitno da li je Jolie zabrijala ikako onako s Jeanom ex Fugees Wyclefom. Bitno je da smo mi svi zatitrali na spomen njenoga imena, ja već sumanuto tipkam vijest, a vi ste užurbano kliknuli na vijest s ključnom riječi 'Angie'. A da ista vijest izađe u novinama, iste bi iz istoga razloga rulja pokupovala i tako dobijemo računicu da svi fino zarađuju ma čim Jolie izađe iz vlastita četiri zida.

Bitno se još i to da dotična zamamna brineta može upecati, usuđujem se kazati, ali ama baš koga poželi. I svima nama manipulirati. Hoće li joj se prevelika moć nad medijima opasnije o glavu razbiti – e, to ćemo još vidjeti. U međuvremenu, zabavimo se tricama i kučinama koje čine život veselijima - - - trač, trač, trač!

Sestre Hilton u različitim taborima

Mjesto je radnje bio Lond Island, država New York. Povod Haitian Relief Benefit. Ostat će zapamćen po dolasku Angeline Jolie s rukom u ruci Wyclefa Jeana u jeci njene nikada javnosti priznate veze s friško rastavljenim ljepotanovićem Bradom Pittom. A sve to još će življe pamtiti prisutne zvijezde koje su svjedočile njenom zavodljivom plesu za vrijeme Jeanovog nastupa, za vrijeme kojega nije niti sekundice skinula pogleda s njega. Kasnije su klizili žurkom, držeći se za ručice dobro se zabavljajući.

I to je to. Dalje možemo samo nagađati. No, ne nagađati da li se što desilo već što je ovoga svega istina. Ili nas baš briga? Ma, baš nas…!

Komentari

Nema komentara.