Strepite! Angie je ljuta! Jako ljuta! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Strepite! Angie je ljuta! Jako ljuta!

Strepite! Angie je ljuta! Jako ljuta!

Bezazlena izjava jednog od glumaca sa seta filma 'Beowulf' istjerala je na vidjelo sav kapric Angie Jolie, pa sad sudbina filma visi o koncu.

filmski.net 27.10.2005 0 komentara

Strepite! Angie je ljuta! Jako ljuta!

‘Ona se udaje, zar ne? Pa da, udaje se!’ Ova bezazlena rečenica koju je novinarima prije nekoliko dana izrekao Ray Winstone, partner Angeline Jolie u filmu 'Beowulf', mogla bi ga koštati posla. Najseksi zvjerka Hollywooda, lepa Angelina, demonstrativno je napustila set filma, kad je saznala da ju je kolega otkucao. 

Prema izvorima bliskima setu, hollywood.com prenosi da je toliko furiozna i gnjevna, da je poručila producentima da se odbija vratiti snimanju filma i prstom neće maknuti dok se lajavi Winstone ne ispriča. Njena reakcija stavila je sirotog redatelja Roberta Zemeckisa u nezavidnu poziciju. Mnoge scene u kojima se Angelina i Ray pojavljuju zajedno uključuju i glumačke veličine kao što su Anthony Hopkins, John Malkovich i Crispin Glover, pa Zemeckis riskira gubitak ovih imena s filmske špice ako ubrzo ne pomiri zavađene strane.

Angelina se navodno naljutila jer ona i izabranik nisu još spremni izaći u javnost sa svojim bračnim planovima. Čak su unajmili ex-PRa Toma Cruisea ne bi li učvrstili svoju ljubavnu reputaciju prije izlaska u javnost. Tako je film ostao 'on hold' dok se Angelina i Ray ne pomire, a obzirom da su oboje vrlo tvrdoglavi, nitko ne zna tko će pobijediti.

Angelina je vjerojatno jedina ženska stanovnica Hollywooda koja si može nekažnjeno priuštiti ovakvo ponašanje, čak bi mogla postići da Ray zbog dugog jezika dobije otkaz s ovog projekta, samo ako ona tako želi. Pitate se - kako je to moguće? Tako što ona jednostavno ima moć! Veeeliku moooć!!! Svi vi koji ste povješali po zidovima Tomb Raider plakate, pazite što govorite u sobi da ne razljutite Angelinu.

Mogli bi se zatresti zidovi, a predmeti neobjašnjivo poletjeti prema vama!!! Mogla bi vam čak i uskratiti seks! Zato vam savjetujemo da ostanete dobri s njom, jer je svijet puno više jolie, kad je Angie sretna. Nismo ga ni spomenuli? Brad Pitt. Sad jesmo!

Komentari

Nema komentara.