Mudesa mu pregolema!?! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Mudesa mu pregolema!?!

Mudesa mu pregolema!?!

Zdravo svima! Zovem se Brandon Routh. Pa šta ako nemate pojma tko sam?! Saznat ćete vrlo brzo, a onda ćete se hvaliti da me poznate još od prije.

filmski.net 14.12.2005 0 komentara

Mudesa mu pregolema!?!

Nemam puno vremena za pisanje, jer snimam film. Da, dobio sam ulogu Supermana u novom filmu kojeg su maštovito nazvali 'Superman Returns'. Ako se vratio Batman, a što ne bi i Superman. Uskoro će vam navratit i Spiderman!

No, dosta šale. Moj život nije nimalo šaljiv ovih dana. Mislio sam da ću s ovom ulogom dobiti samo dobre stvari, znate već: novac i slavu, ali nitko mi nije rekao da će mi se smijati cijeli produkcijski tim Warner Brosa, a i šira javnost se već dobro zabavlja na moj račun. Pitate zašto?

Nema finog načina da vam to kažem, pa ću biti direktan: Ona stvar mi je prevelika! Znam, znam,...  već sam čuo sve te utjehe: da to ne može biti preveliko, da to žene obožavaju, da su drugi samo zavidni, da je to dar majke prirode itd. Ali eto, za producente filma je prevelik, ekstreman, i ne žele ga vidjeti još više uvećanog na velikom platnu. I to im je sad glavni problem!

Kažu da su ga prisiljeni smanjivati putem digitalnih efekata. Jadan ja, tko zna šta će mi ostati u hlačicama nakon tih njihovih zahvata!?

Sve je to maslo onog uspaljenog režisera Bryana Singera. Čim je vidio moju, hm, alaktu, odmah mi je prišao i rekao da je uloga Supermana moja. Koja budala bi to odbila? Budite iskreni pa priznajte da biste i vi objeručke prihvatili takvu ponudu!

Na upozorenja Alexa Burtona sam se oglušio, jer sam mislio da izmišlja i pretjeruje, kad je rekao da je Singer smislio ulogu Pyora u X-manu samo za njega, i to kako bi ga mogao, hm, f(ać)ukati prije i poslije snimanja. Poslije X-mana ga nisam više vidio niti u jednom filmu, pa sam mislio da je momak jednostavno loš glumac.

A načuo sam i sam da je taj Singer gay i da svojim 'igračkicama' daje uloge u filmovima, ali sve to sam smatrao običnim tračevima. Kako sam mogao znati da sam i ja samo jedan od tih? Ali, eto, tako sada ispada.

Šta se smijete? I šta vas briga jesam li i ja gay!? I šta vas briga kad i kako je Bryan Singer vidio moju veliku alatku! Svi ste vi izopačena hrpa jalnih voajera i ne želim više trošiti svoje vrijeme na vas! Ja sam umjetnik i moram snimati film!

Komentari

Nema komentara.