1. fotografija male Shiloh Jolie-Pitt - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      1. fotografija male Shiloh Jolie-Pitt

1. fotografija male Shiloh Jolie-Pitt

Na aukciji u uredima foto agencije Getty fotka male Jolie-Pitt prodana je za 4.1 milijun $$. Nije ekskluziva, ali bebicu možete vidjeti i vi – klik!

filmski.net 06.06.2006 0 komentara

1. fotografija male Shiloh Jolie-Pitt

People magazine kupio je na aukciji održanoj u uredima foto agencije Getty fotografije male Shiloh Jolie-Pitt za 4.1 milijun dolara. Pretpostavlja se da će prodaja istih fotografija diljem svijeta donijeti oko 10 milijuna dolara, koji do zadnjeg centa idu još neimenovanoj dobročiniteljskoj ustanovi koju izabere roditeljski par. 

Zasigurno je bilo zanimljivo vidjeti sve urednike raznoraznih tjednika  kako se preznojavaju u ogradicama odvojenim improviziranim uredima gdje je Getty licitirao 4 fotografije hiperpopularnih Jolie, Pitt i njihove kćeri u klasičnim pozama malog djeteta i friških roditelja.

'Fotografije su nam pokazali oko 10.00 sati navečer, nakon čega je uslijedilo sumanuto licitiranje do 06.00 sati ujutro, kada su trebale biti položene posljednje ponude. Nitko nije niti oka sklopio, bila je to manijakalna igra u kojoj smo pokušavali nadvisiti ponude konkurentskih magazina. Uvjeren/a sam da se radi i Brangelininoj osveti tjednim magazinima.' svjedočio je jedan neimenovani sudionik/ica. Nama to zvuči logično, zabavno i korisno. Bravo!

Komentari

Nema komentara.