Redatelji na rubu gladi: Lynch čuva kravu, Gilliam prosi - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Redatelji na rubu gladi: Lynch čuva kravu, Gilliam prosi

Redatelji na rubu gladi: Lynch čuva kravu, Gilliam prosi

Niko ti neće promovirat film kao što ćeš ga promovirat sam, naučiše stari lisci od Borata. Sad Lynch čuva kravu u LA-u, a Gilliam prosi u New Yorku.

p.h. 10.11.2006 0 komentara

Redatelji na rubu gladi: Lynch čuva kravu, Gilliam prosi

David Lynch je ovih dana sjedio na losanđeleskom križanju pokraj slike Laure Dern s kravom na uzici. U ruci je imao karton s natpisom ‘Bez krava ne bi bilo sira u Inland Empireu’, saznajemo s Defamera.

Iako je posve moguće da je Lynch ostvario poslovnu sinergiju s industrijom mliječnih proizvoda, prije bi se reklo da ga je baršunasta cjepanica uputila na osebujan način promoviranja filma ‘Inland Empire’ koji, unatoč neshvaćenosti, kod kritičara dosta dobro kotira.

I Terry Gilliam, majstor animacije, autor legendarnih špica 'Monty Phytona', te redatelj filmova ‘Strah i prezir u Las Vegasu’ i 'Brazil' odlučio je na osobit način promovirati svoj zadnji film 'Tideland' koji kod kritičara, baš kao i njegov predzadnji 'Braća Grimm' stoji jako jako loše. Gilliam je 4. 10. uzeo škrabicu u ruke i montirao se s natpisom ‘Redatelj bez studija - Režiram za hranu’ na njujoršku ulicu proseći alternativna sredstva za svoj nezavisni film. Slika govori 1000 riječi, film još više, stoga klik na link.


Hrvatski redatelji, tako se to radi, a ne žicat od Ministarstva!
Komentari

Nema komentara.