Zaljubljeni, goli i trudni - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zaljubljeni, goli i trudni

Zaljubljeni, goli i trudni

Sean Penn se pjesmom miri sa ženom, Clooney neće u modni biznis, Radcliffe će gol i na Broadway, a Angelina je definitivno blažena.

s.p. 11.04.2008 0 komentara

Zaljubljeni, goli i trudni

Sean Penn je stvarno romantičan tip - uspio se pomiriti sa svojom ženom Robin Wright Penn na posve dirljiv način. Odveo ju je na koncert Eddieja Veddera i posvetio joj pjesmu za njezin rođendan. Robin je Seanu tako oprostila preljub i neće tražiti razvod, pa Pennovi ostaju jedan od trajnih parova Hollywooda.

Talijanske lopuže pokušale su kupcima odjeće i satova podvaliti strategiju: 'Biti George Clooney'. Policija je otkrila dva tipa koji su pokušali na tržište izbaciti proizvode s Clooneyevim imenom, a poznati glumac je demantirao da se bavi takvim biznisom. Iako bi možda i trebao, s obzirom na očitu potražnju koja nastane na sve pod njegovim imenom.

A Daniel Radcliffe uopće ne mora zarađivati na odjeći - on je ekstra tražen kada je gol (naslovna). Tako je golišav nastupio u kazališnoj predstavi 'Equus', u Londonu prošlog ljeta, a poslije medijske halabuke ali i pozitivnih kritičarskih recenzija, turneja se nastavlja. Radcliffe će u rujnu nastupiti ni manje ni više nego na njujorškom Broadwayu, pa pozivamo curice i ostale obožavatelj(ic)e da već sada počinju rezervirati ulaznice, bit će navale.  

Za Angelinu Jolie se već mjesecima priča da je vjerojatno trudna - nosi velike haljine, šire se glasine o blizancima... Par Brangelina nikako nije potvrđivao tu vijest, a Angie je sada usputno izjavila kako je za vrijeme jednog svog govora 'iznenada osjetila ritanje'. Mašala, znači da je dijete zdravo i aktivno, a još ostaje da vidimo da li će biti jedno ili dvoje i hoće li biti na mamu ili na tatu.

Komentari

Nema komentara.