Religiozni Guy Ritchie - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Religiozni Guy Ritchie

Religiozni Guy Ritchie

Nekad je bio mlad i perspektivan redatelj. Sada je Madonnin mlađi suprug i požrtvovan roditelj. I, navodno, vjerski fanatik.

11.02.2004 0 komentara

Religiozni Guy Ritchie

Guy se proslavio s dinamičnom gangsterskom peripetijom 'Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške' nakon čijeg je uspjeha nastao i vrlo sličan 'Zdrpi i briši'. Mediji su se jednostavno obrušili na njega nakon vjenčanja s Madonnom i uskoro ga proglasili najzanimljivijim britanskim redateljem.

No kako svemu lijepom dođe kraj, uskoro se i Hollywood zasitio britanskog uličnog humora. Guy se odlučio na očajnički potez - snimit će romantičnu komediju s Madonnom u glavnoj ulozi. Tako je nastao debakl zvan 'Swept Away', a Guy je od inventivnog redatelja degradiran u Madonninog supruga.

Madonna ga je i upoznala sa starim mističnim židovskim učenjem, Kabalom. Kažu da se vjera najlakše prima na ranjeno tlo, pa je tako i Guy ogrezao u religiozne vode malo više nego što je 'društveno prihvatljivo'.

Popbitch prenosi da redatelj svakome tko ga ima volje slušati puni glavu pričom o propasti svijeta koja će se desiti 2011. godine. Navodno je to otišlo tako daleko da se čak i Madonna zabrinula zbog njegove opsesije. Strah nas je i pomisliti što će biti ako Guy, potaknut Gibsonovim 'Passionom' odluči snimiti vjerski film o propasti koju propovijeda Kabala - 'Lopovi, ubojice i četiri jahača apokalipse'.

Komentari

Nema komentara.