Jolie s bivšim dečkom Cameron Diaz - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jolie s bivšim dečkom Cameron Diaz

Jolie s bivšim dečkom Cameron Diaz

Prezgodna, seksi, divlja i obožavana Angelina Jolie se spetljala sa već prezaboravljenim Jared Letom na snimanju povijesnog epa 'Alexander'.

20.02.2004 0 komentara

Jolie s bivšim dečkom Cameron Diaz

Tek ćemo vidjeti da li se radi o ljubavi ili samo o strasti, ali zasad je sigurno da se Angelina bacila u akciju. Oscarom nagrađena glumica je u srijedu priznala novinarima da napokon ima ljubavnika. Za vrijeme snimanja na egzotičnom Tajlandu proradila je kemija između nje i kolege Jareda Leta. To im nije prva suradnja na velikom ekranu, zajedno su glumili i u 'Prekinutoj mladosti' koji je Jolie donio Oscara za najbolju sporednu glumicu.

Glumac je zbog Angie čak zaboravio na redovite probe sa svojim bendom u kojem je jako angažiran. Jaredov kolega iz benda '30 Seconds To Mars' ljutito se povjerio novinarima: 'Markira s proba. Na sve je zaboravio zbog nje, samo čeka kada će biti skupa.' Takvu čast nije ukazivao svojoj bivšoj djevojci Cameron Diaz, koja je sad u vezi s pop zvijezdom Justin Timberlakeom.

Poznato je da je za vrijeme ljubovanja s Diaz Leto iskazivao dosta nezgodnu stranu svog karaktera, bio izrazito posesivan, povlačio se u osamu (bio je na Tibetu nekoliko mjeseci nakon snimanja 'Requiem for a Dream'), redovno je zanemarivao i zabranjivao snimanje bilo kakvih ljubavnih scena, na što je Cameron i pristala(!). Ne znamo kako će ovolika restriktivnost utjecati na slobodoumnu i divlju Jolie čija je karijera superiorna Letovoj kojem u zadnje vrijeme baš ne cvijetaju ruže. Hmmm...

Jared Leto

Angelina se godinu dana oporavljala nakon razvoda od bivšeg, drugog po redu, supruga Billy Bob Thorntona (njegov peti brak), a to vrijeme jedini muškarac u njenom životu je bio posvojeni sinčić Maddox. Za vrijeme snimanja 'Alexandera', na setu u Maroku i Londonu, šuškalo se i o njenoj vezi s Colin Farellom koji tumači naslovnu ulogu.

'Svaki put kada bih u novimama pročitala tko je novi čovjek u mome životu - odahnula bih jer nitko nije pogodio,' otkrila je Jolie za koju se u međuvremenu šuškalo da je ponovo bliska i s bivšim suprugom Johnny Lee Millerom te suprugom Jennifer Aniston, Brad Pittom, koji joj je kolega sa seta snimanja još jednog budućeg blockbustera povijesnog karaktera, Troy.

Komentari

Nema komentara.