Leti, dragi, leti - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Leti, dragi, leti

Leti, dragi, leti

Tom Cruise pohitao je na prvi avion nakon što je saznao da se njegova djevojka Penelope Cruz onesvijestila na filmskom setu u Maroku.

12.03.2004 0 komentara

Leti, dragi, leti

Kako kaže Daily Star, uzrok njenom kolabiranju je iscrpljenost pustinjskom vrućinom i snažnim pješčanim olujama koje su pogodile ekipu na snimanju na rubnim dijelovima Sahare. Uz sve te fizičke napore, Penelope je iscrpljena i strahovanjem za život svog oca Eduarda koji se oporavlja od srčanog udara.

Tom je bio toliko zabrinut njenim stanjem da je doletio direktno na mjesto snimanja. Ovo nije prvi put da je posjetio set. Tijekom početnih snimanja, već je jednom posjetio Penelope kako bi joj pomogao da se opusti prije snimanja.

Izvor sa seta je otkrio novinarima kako su uvjeti snimanja zaista vrlo teški i da je cijela ekipa osjetno onemoćala. 'Penelope je prava profesionalaka, ali nije joj lako,' rekla je neimenovana osoba i dodala kako će glumica veći dio predaha od snimanja provesti sa svojom obitelji u Madridu. Ne zna se da li će joj se na odmoru priključiti i Tomica.

Komentari

Nema komentara.