Kamere na gotovs! Počinje škola! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Kamere na gotovs! Počinje škola!

Kamere na gotovs! Počinje škola!

Kino klub Zagreb po treći put ove godine organizira radionicu scenarija, kamere, rasvjete i montaže. Ponedjeljak 26.09. uvodno predavanje!

filmski.net 20.09.2005 0 komentara

Kamere na gotovs! Počinje škola!

KKZ i ovaj put igra na sigurno. I ovo izdanje radionice organizirano je po istom principu kao i dosadašnja izdanja, predavači su isti, a unos daška svježine vaša je obaveza. 

Uvodno će se predavanje održati u ponedjeljak, 26.09. u 19.00 sati u projekcijskoj dvorani KKZa, na Trgu žrtava fašizma 14. Ukratko & crno na bijelo – radionica, namijenjena potpunim laicima, podijeljena je na tri skupine predavanja koje, u trajanju od mjesec i pol, vode filmski radnici.

U ovome će se turnusu izmijeniti Zvonimir Jurić (predavanja iz scenarija i režije), Vedran Šamanović (tehnika filmskog snimanja i rad s filmskom rasvjetom) i Staša Čelan (filmska montaža). Na kraju radionice polaže se komisijski ispit, nakon kojeg se, ukoliko zadovoljite, postaje član KKZ-a što znači da imate mogućnost korištenja svih produkcijskih kapaciteta ove najstarije neprofesijske produkcijske kuće u ovom dijelu Europe, što radio ističu.

O cijeni radionice i ostalim tehničkim i manje tehničkim detaljima doznajte više na uvodnom predavanju ili na nekom od sljedećih kontakata - Tel:+385 1 46 12 548 / Fax:+385 1 46 12 543 / GSM:+385 98 27 96 7E / kkz@kkz.hr

Komentari

Nema komentara.