Ðaci filmaši, u klupe! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Ðaci filmaši, u klupe!

Ðaci filmaši, u klupe!

U utorak, 10. listopada, u kino dvorani Kino kluba Zagreb započinje još jedna Radionica scenarija, režije, kamere, rasvjete i montaže.

filmski.net 05.10.2006 0 komentara

Ðaci filmaši, u klupe!

Kod prijave nema dobnih ili bilo kakvih drugih restrikcija jer se na radionicu mogu prijaviti svi koji žele ovladati osnovama filmskog jezika i naučiti se koristiti video opremom te kasnije to znanje primjeniti u izradi vlastitih audio/vizualnih radova.

Osnovna ideja je prošetati kroz cijeli filmski proces, sve produkcijske i postprodukcijske faze izrade filma. Od priče, scenarija, preko snimanja filma do montaže zvuka i slike u konačni proizvod koji se naziva film. Pri tom se koristi sva raspoloživa oprema koju posjeduje Kino klub 'Zagreb'.

Radionioca se sastoji od tri osnovna dijela:
*režija, scenarij / predavač Goran Dević
*kamera, rasvjeta / predavač Robert Krivec
*
montaža / predavač Staša Čelan

Na samom kraju radionice polaznike čeka komisijski ispit, ako ga polože postaju članovi KKZ-a. Članstvo u KKZ-u podrazumjeva korištenje raspoloživih produkcijskih uvjeta, distribucije filmova i pohađanje naprednih radionica koje su za članove besplatne.

Zainteresirani se mogu prijaviti na radionicu na www.kkz.hr, na 091/559-26-17 ili doći na neobvezno uvodno predavanje u utorak 10.10 u 19.00 na Trg žrtava fašizma 14. Cijena radionice je 800kn.

Komentari

Nema komentara.