Elvis (ni)je tu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Elvis (ni)je tu

Elvis (ni)je tu

Elvis Has Left the Building (2004.)

Capitol Films / VTI

komedija, romansa

Režija:           Joel Zwick

Uloge: Kim Basinger, John Corbett, Denise Richards, Sean Astin, Annie Potts, Angie Dickinson, Tom Hanks

Scenario:        Adam-Michael Garber

Producent/i:   Andreas Thiesmeyer

Linkovi: službeni site i trailer
imdb

Elvis (ni)je tu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.17
6
0.00

Kim Bassinger u svoj svojoj rascvaloj južnjačkoj ljepoti i naglasku, Elvis Presleyevi imitatori, Las Vegas. I prevladavajuća pink scenografija!!

Naravno, Elvis iz naslova upravo je utjelovljenje prve asocijacije koja će gotovo svakome na ovoj planeti prva pasti na pamet. Za Kim Bassinger, ili kako se u filmu zove – Harmony – on je i više od asocijacije.

Rođena na njegovom koncertu, kasnije u svome životu sudbina je još jednom splela s legendom ili bolje kazati njegovim imitatorima koje je igrom slučaja, ma što god im to značilo, pokako ubijala svojim putemu pa joj sada za vratom puše FBI.

Prodavačici kozmetike, koja se od prezentacije do prezentacije svoje beauty palete vozika u rozom kadilaku, adrenalinski će rush promijeniti život, upoznat će i muškarca svoga života utjelovljenog u liku depresivnog marketing managera Milesa Taylora i stići na mega trash Elvis konvenciju koja se prigodno održava u Las Vegasu i čija će scenografija podržati apsolutni filmski klimaks.

Redateljski cv do sada sadrži samo jedan film – 'pametnu' komedijicu 'Moje grčko vjenčanje', a pojavljuje se i u samom filmu kao jedan od Elvisovih imitatora. Društvo mu čine još poneke glumačke njuške koje su se isto maskirale u kičastog kralja pa se usputno zabavite i njihovim detektiranjem.